În stagiunea 2017-2018, mijlocașul englez a ieșit la rampă, fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști ai formației antrenate atunci de Jose Mourinho. Ulterior, randamentul său a scăzut progresiv, iar în acest sezon este doar o umbră a fotbalistului care devenise o prezență constantă în naționala Angliei.
În actuala stagiune, Ligard a primit destule șanse. A bifat 35 de meciuri în toate competițiile, profitând și de accidentările de la United, dar cifrele sale sunt dezamăgitoare: două goluri și două assisturi. În cele 20 de partide jucate în Premier League, internaționalul englez nu a marcat sau pasat decisiv nici măcar o dată.
În ultimele 8 partide, mijlocașul englez nu a fost titular niciodată pentru United, în campionat, prinzând doar două finaluri de meciuri (în total 23 de minute).
Premier League
Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat urmat de polemici. Va mai bate sau nu 11 metri?
ACUM 20 ORE
E limpede că Solskjaer și-a pierdut încrederea în el, iar Daily Mail anunță că mijlocașul de 27 de ani va fi primul care va pleca în vară de pe "Teatrul Viselor". La acest fapt contribuie și contractul avut de fotbalist cu United, care expiră în vara lui 2021. Ca atare, dacă nu va fi cedat în vară pentru o sumă de bani, United îl va pierde aproape sigur gratis. Asta pentru că Jesse poate să își pună din iarnă semnătura pe un contract cu un nou club, intrând în ultimele șase luni de contract.
În trecut, Roma și Milan și-au manifestat interesul pentru el, însă United a preferat să îl țină, crezând că eclipsa de formă pe care o traversează e doar ceva temporar.
Lingard este un produs al Academiei lui Manchester United, el debutând pentru prima echipă în 2011, pe vremea când avea doar 17 ani. Ulterior au urmat împrumuturi la Leicester, Birmingham, Brighton și Derby County, pentru ca în 205 să se întoarcă pe Old Trafford și să pară un jucător de viitor.
17 goluri are Lingard pentru Manchester United, în 131 de partide.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Premier League
Reacția lui Ronaldo, după ce Bruno Fernandes a bătut penalty în minutul 90+3, cu Villa, și a ratat
IERI LA 14:02