În stagiunea 2017-2018, mijlocașul englez a ieșit la rampă, fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști ai formației antrenate atunci de Jose Mourinho. Ulterior, randamentul său a scăzut progresiv, iar în acest sezon este doar o umbră a fotbalistului care devenise o prezență constantă în naționala Angliei.
În actuala stagiune, Ligard a primit destule șanse. A bifat 35 de meciuri în toate competițiile, profitând și de accidentările de la United, dar cifrele sale sunt dezamăgitoare: două goluri și două assisturi. În cele 20 de partide jucate în Premier League, internaționalul englez nu a marcat sau pasat decisiv nici măcar o dată.
În ultimele 8 partide, mijlocașul englez nu a fost titular niciodată pentru United, în campionat, prinzând doar două finaluri de meciuri (în total 23 de minute).
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 5 ORE
E limpede că Solskjaer și-a pierdut încrederea în el, iar Daily Mail anunță că mijlocașul de 27 de ani va fi primul care va pleca în vară de pe "Teatrul Viselor". La acest fapt contribuie și contractul avut de fotbalist cu United, care expiră în vara lui 2021. Ca atare, dacă nu va fi cedat în vară pentru o sumă de bani, United îl va pierde aproape sigur gratis. Asta pentru că Jesse poate să își pună din iarnă semnătura pe un contract cu un nou club, intrând în ultimele șase luni de contract.
În trecut, Roma și Milan și-au manifestat interesul pentru el, însă United a preferat să îl țină, crezând că eclipsa de formă pe care o traversează e doar ceva temporar.
Lingard este un produs al Academiei lui Manchester United, el debutând pentru prima echipă în 2011, pe vremea când avea doar 17 ani. Ulterior au urmat împrumuturi la Leicester, Birmingham, Brighton și Derby County, pentru ca în 205 să se întoarcă pe Old Trafford și să pară un jucător de viitor.
17 goluri are Lingard pentru Manchester United, în 131 de partide.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
ACUM 14 ORE
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20