Campioana Italiei, Juventus, a pus ochii pe atacantul în vârstă de 22 de ani al lui Manchester City, Gabriel Jesus. Italienii vor să-l transfere pe fotbalistul brazilian din Premier League în fereastra de transferuri din vară, anunță Tuttosport. Cu interdicția primită recent de Manchester City de la UEFA, Juventus așteaptă momentul perfect pentru a le face o ofertă șefilor campioanei din Premier League.
Italienii știu că le va fi mai ușor să-i facă brazilianului o ofertă în contextul în care Gabriel Jesus își va dori în sezonul viitor să evolueze în Champions League, iar șefii lui Juventus sunt pregătiți să le ofere englezilor circa 70 de milioane de euro.

Gabriel Jesus, posibil transfer la Juventus în vară

Bundesliga
Motivul pentru care Haaland este reticent cu privire la transferul la Real! Ce variante îi surâd
ACUM 12 ORE
Jesus a înscris de 16 ori în acest sezon și a oferit nouă pase de gol, dar încă are dificultăți în a-și găsi locul între titularii trimiși în teren de Pep Guardiola, mai ales că e dificil ca Sergio Aguero să nu fie prima variantă. Jesus a și precizat de altfel că starul argentinian este de neînlocuit, deci situația îi este cunoscută.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Momentul care a produs ruptura definitivă între Ronaldo și Juventus! Scene ireale din vestiar
ACUM 15 ORE
Premier League
Primul transfer făcut de Rangnick la United! "Diavolii" plătesc 70 de milioane de euro, în iarnă
ACUM 18 ORE