Adus de Pochettino, mijlocașul argentinian nu s-a impus la Spurs nici sub comanda compatriotului său. De vină au fost și accidentările, însă senzația e că fotbalistul nu poate fi o soluție pentru echipa londoneză. Odată cu venirea lui Mourinho la Tottenham, lucrurile au devenit clare, anunță Marca: fotbalistul va pleca de la Spurs.

Lo Celso, spre Inter

El a fost adus sub formă de împrumut de la Betis, iar Spurs avea opțiunea să îl transfere definitiv, însă acest lucru nu doar că nu se va întâmpla, dar fotbalistul va fi trimis înapoi încă din iarnă.
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 8 ORE
Totuși, e foarte posibil ca Lo Celso să nu ajungă în La Liga, în condițiile în care Conte se interesează de el. Tehnicianul lui Inter îl vede extrem de util pentru formația sa și, se pare, va încerca chiar un transfer definitiv în iarnă.
În ceea ce îl privește pe Mourinho, acesta vrea un jucător mult mai dinamic, care să ajute mai mult faza ofensivă. Una dintre ținte va fi Memphis Depay, care, alături de Son și Alli, va face un trident excelent în spatele golgheterului Kane.
Lo Celso a marcat 16 goluri şi a dat patru pase decisive în sezonul trecut pentru clubul spaniol, devenind unul dintre jucătorii doriți de mai multe forțe ale Europei.
Până a se stabili soarta lui Lo Celso, Spurs joacă astăzi, în deplasare, pe Old Trafford. United - Tottenham va fi în direct pe Eurosport 1, de la 21:30.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 9 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 9 ORE