Oraşul Suceava este închis, după ce autorităţile au declarat carantină generală. În judeţ s-au înregistrat cele mai multe cazuri din ţară de COVID19, iar Spitalul Judeţean de Urgenţă a fost închis din cauza numărului mare de medici infectaţi. De asemenea, spitalul a devenit un focar de infecţie, iar cazurile în judeţ s-au înmulţit exponenţial într-o perioadă foarte scurtă de timp.
În aceste condiţii, Asociaţia Judeţeană de Fotbal din Suceava a luat decizia ca Ligile a 4-a şi a 5-a să îşi suspende activitatea, iar clasamentele finale să fie cele dinainte de întrerupere. Cum la acest nivel cei mai mulţi jucători sunt amatori, deţinând în paralel alte joburi, era imposibil ca în viitorul apropiat etapele rămase de disputat să fie compactate, presupunând că această criză va fi depăşită.
Anton Ciprian e convins că modelul Asociaţiei pe care o conduce va fi luat peste tot în ţară, cel puţin la acest nivel.
Sporturi cu Motor
Valentino Rossi i-a îndeplinit visul italiencei de 102 ani care s-a vindecat de coronavirus
05/04/2020 LA 06:23
"Cred că e cea mai bună decizie în momentul de faţă pentru tot ce înseamnă sport. Ieri, după ce am luat decizia, am fost sunat de mai mulţi colegi, şi mai devreme sau mai târziu aşa se va întâmpla peste tot. Datele de finalitate ale competiţiilor nu vor putea fi respectate. Am mai avea 11 etape, care într-o lună jumătate sunt dificil de încheiat.
La nivel de copii, toate echipele vor primi medalii şi diplome, iar campionatul următor va începe când ne vor da voie autorităţile, exact cu aceleaşi echipe", a declarat Anton Ciprian la PRO X.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 8 ORE
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 8 ORE