”În 1983, când jucam la Sportul Studențesc, eram la Florența cu echipa națională pentru un meci amical. Atunci și-au exprimat interesul pentru mine cei de la Fiorentina. Au încercat să mă achiziționeze, dar nu au reușit petnru că regimul comunist din România nu permitea jucătorilor să plece pe atunci”, a dezvăluit Hagi.
”Apoi Sacchi m-a dorit la AC Milan, au existat discuții când Gullit avea probleme fizice. A venit chiar un oficial de la Milan la București, dar nu era ceva de o importanță majoră, spre deosebire de cei de la Real Madrid, care l-au trimis chiar pe președintele Ramon Mendonza pentru a vorbi cu mine”, a continuat el.
”El mi-a arătat atunci un respect extraordinar. A fost o alegere grea, mă doreau și echipe mari din Anglia și Germania. Dar într-un final am ales Real Madrid petnru că am vrut să răsplătesc un caracter extraordinar ca Mendonza dar și faptul că interesul lor era major, trimițând o astfel de persoană pentru a mă convinge”, a afirmat Hagi.
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
ACUM 3 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
U Cluj Napoca-Dinamo 2-0/ Dinamo foarte aproape de Liga a doua!
ACUM 32 MINUTE
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
ACUM 2 ORE