Partida de pe Blue Water Arena, din Esbjerg, a început cu arbitrul de centru în prim plan. Sesizând că suporterii lui Aalborg stau grupați în tribune, centralul a decis să suspende meciul până când aceștia vor ocupa o distanță "de siguranță". Au existat și ultrași care nu au vrut să se supună, deși de la stația de amplificare s-a specificat clar că duelul nu va începe în astfel de condiții. În cele din urmă, organizatorii i-au scos în afara arenei pe cei câțiva susținători ai lui Aalborg care nu au vrut să respecte distanțarea socială.
În Danemarca, s-a convenit ca partidele să se joace având în tribune un număr limitat de fani (în general, 10% din capacitatea stadionului). Astfel, la confruntarea de la Esbjerg, în tribune au luat loc aproximativ 700 de fani, în marea lor majoritate susținători ai echipei lui Jacob Friis.

Sonderjyske, performanță istorică

Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 4 ORE
Odată reluat meciul propriu-zis, Aalborg nu și-a justificat statutul de favorită. În ultimele 5 dispute directe, roș-albii învinseseră de 4 ori și obținuseră un egal, dar azi Sonderjyske a fost echipa mai puternică. Jacobsen a reușit o dublă (minutele 38 și 56) pentru o performanță istorică în contul unei echipe care nu s-a calificat în play-off, în campionat.
Aalborg este una dintre cele mai cunoscute formații din Danemarca în ultimii 30 de ani. Clubul a câștigat din 1990 până în prezent de 4 ori titlul. Ultima oară în 2013-2014, când clubul a reușit eventul, impunându-se și în Cupă.
În Danemarca, 12.994 cazuri de COVID-19 au fost înregistrate până astăzi, 1 iulie. Rata decesurilor e destul de scăzută, 606 dintre pacienți pierzându-și viața.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 5 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 5 ORE