Partida de pe Blue Water Arena, din Esbjerg, a început cu arbitrul de centru în prim plan. Sesizând că suporterii lui Aalborg stau grupați în tribune, centralul a decis să suspende meciul până când aceștia vor ocupa o distanță "de siguranță". Au existat și ultrași care nu au vrut să se supună, deși de la stația de amplificare s-a specificat clar că duelul nu va începe în astfel de condiții. În cele din urmă, organizatorii i-au scos în afara arenei pe cei câțiva susținători ai lui Aalborg care nu au vrut să respecte distanțarea socială.
În Danemarca, s-a convenit ca partidele să se joace având în tribune un număr limitat de fani (în general, 10% din capacitatea stadionului). Astfel, la confruntarea de la Esbjerg, în tribune au luat loc aproximativ 700 de fani, în marea lor majoritate susținători ai echipei lui Jacob Friis.

Sonderjyske, performanță istorică

Romanian Liga I
Edi Iordănescu a făcut marele anunț! Când revine Constantin Budescu pe teren: "Face eforturi!"
ACUM 2 MINUTE
Odată reluat meciul propriu-zis, Aalborg nu și-a justificat statutul de favorită. În ultimele 5 dispute directe, roș-albii învinseseră de 4 ori și obținuseră un egal, dar azi Sonderjyske a fost echipa mai puternică. Jacobsen a reușit o dublă (minutele 38 și 56) pentru o performanță istorică în contul unei echipe care nu s-a calificat în play-off, în campionat.
Aalborg este una dintre cele mai cunoscute formații din Danemarca în ultimii 30 de ani. Clubul a câștigat din 1990 până în prezent de 4 ori titlul. Ultima oară în 2013-2014, când clubul a reușit eventul, impunându-se și în Cupă.
În Danemarca, 12.994 cazuri de COVID-19 au fost înregistrate până astăzi, 1 iulie. Rata decesurilor e destul de scăzută, 606 dintre pacienți pierzându-și viața.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Romanian Liga I
Mihai Iosif primește întăriri! Un fotbalist revine în Giulești după 7 ani! Anunțul lui Angelescu
ACUM 28 MINUTE
Romanian Liga I
Edi Iordănescu, după o lună la FCSB! Ce își dorește de la jucătorii săi în lupta pentru titlu
ACUM O ORĂ