Noul stadion Ghencea a fost construit pentru Euro 2020 și a găzduit deja antrenamentele echipelor Macedoniei de Nord și Austriei. Primul meci de fotbal se va juca pe 7 iulie, iar oaspeții vin din Serbia, conform Gazetei Sporturilor.
OFK Belgrad a fost o echipă bună, cu 5 titluri cucerite în campionatul fostei Yugoslavii în anii 30, dar acum este doar în liga a treia din Serbia. OFK Belgrad a jucat și o semifinală de Cupa Cupelor în 1963, pierdută în fața lui Tottenham.
Meciul de peste 3 săptămâni este cu adevărat special pentru steliști pentru că OFK Belgrad a fost echipa care a inaugurat și vechiul stadion din Ghencea.
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu, victorie obținută în minutul 90+7 cu Dinamo Kiev: "Au fost emoţii puternice!"
ACUM 5 ORE
În 1974, Steaua a terminat campionatul pe locul 6, dar fanii au luat cu asalt noul stadion pe 9 aprilie la inaugurarea cu OFK Belgrad.
Meciul s-a terminat 2-2, iar echipa de start a „militarilor” a fost: Coman – Sătmăreanu, Sameş, Smărăndache, Cristache – I. Dumitru, Iovănescu – Pantea, Iordănescu, Năstase, Ion Ion.
Golurile au fost date de Tătaru și golgheterul acelor vremuri Viorel Năstase.

Primul meci pe noul Ghencea | Fanii au decis adversarul

Pentru inaugurarea noii arene din Ghencea au fost mai multe variante de adversar, printre care și Anderlecht, echipa împotriva căreia steliștii au obținut cel mai mare rezultat pe vechea arenă.
Până la urmă, vocea fanilor a fost decisivă. Aceștia au propus OFK Belgrad din doupă motive. Latura sentimentală a fost reprezentată de factorul istoric, având în vedere că echipa din Serbia a venit și în 1974 la inaugurarea vechii arene. A fost însă și un alt aspect. Având în vedere că echipa abia a promovat în liga a 2-a, fanii s-au gândit să evite un rezultat care să afecteze sărbătoarea.
Eredivisie
Ajax a făcut scorul sezonului în Olanda! "Lăncierii" au avut 8 jucători pe lista marcatorilor
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Vali Crețu a explicat cum a obținut penalty-ul din care a înscris Keșeru: "Am fost mai șmecher"
ACUM 6 ORE