Într-un meci transmis în direct pe Eurosport, Jurgen Klopp a debutat în Premier League cu un rezultat la egalitate. Pe White Hart Lane, oaspeții au început mai bine și au ratat o mare ocazie prin Origi. Tottenham a trecut apoi la conducerea jocului și doar intervențiile pe bandă rulantă ale lui Mignolet au făcut ca tabela să nu fie modificată până la pauză.
La reluare, Kane, Lamela și Alli au fost responsabilii cu ocaziile din partea gazdelor însă totul putea să se schimbe pe final, atunci când Emre Can a șutat din afara careului, puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Lloris. S-a încheiat 0-0, un meci cu o ușoară posesie superioară în favoarea oaspeților (52% la 48%) însă cu mai multe ocazii (12 la 11) și mai multe șuturi pe poartă pentru gazde (4 la 3).
A fost a doua remiză la rând pentru Tottenham, după acel 2-2 de pe terenul lui Swansea. Formația lui Mauricio Pochettino a început sezonul cu înfrângerea de pe Old Trafford dar a continuat cu alte 3 victorii plus 5 remize. Înaintea etapei cu numărul 9, doar Everton și Leicester mai aveau un parcurs cu un singur eșec. De partea cealaltă, Liverpool este la al treilea egal în ultimele 4 runde.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 5 ORE
Eurosport va transmite în direct cele mai importante meciuri ale etapei a 10-a din Premier League:
- West Ham vs Chelsea, sâmbătă de la 17.00
- Man. United vs Man. City, duminică de la 16.00
- Liverpool vs Southampton, duminică de la 18.00
Programele Eurosport se văd online pe Player.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 6 ORE