Astra Giurgiu a rămas fără un mijlocaş. Jucătorul născut în Republica Moldova, Gheorghe Andronic, a ales să plece în Belarus, singura ţară unde încă se joacă fotbal. Gheorghe Andronic în vârstă de 28 de ani a semnat un contract pe şase luni cu gruparea de pe locul 12 din campionatul din Belarus, FK Ruh Brest.
Mijlocaşul, care a plecat liber de contract de la Astra, a ajuns la Giurgiu în vara anului 2019 şi a înregistrat doar trei prezenţe pentru formaţia pregătită de Bogdan Andone. În cariera sa a mai evoluat la formaţiile Milsami Orhei, Zimbru Chişinău, Degerfors, Varnamo, NK Lokomotiva şi HNK Gorica.
https://i.eurosport.com/2020/04/04/2802817.jpg
Africa Cup of Nations
BREAKING NEWS | Șase morți și 40 de răniți într-o busculadă la meciul Camerun -Insulele Comore
ACUM 6 ORE
Belarus este singura ţară din Europa în care meciurile de fotbal nu au fost suspendate. FK Ruh Brest este pe locul 12, după trei etape jucate în campionatul din Belarus. Luni, în Belarus erau raportate 8 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Numărul cazurilor de infectare a depășit 560, potrivit Ministerului Sănătăţii de la Minsk. 52 de persoane s-au vindecat. Preşedintele Aleksandr Lukashenko este de părere că epidemia a atins apogeul. Autoritarul lider a calificat pandemia de COVID-29 drept o “psihoză”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Caz incredibil la Cupa Africii pe Națiuni. Echipa fără portar!
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Meci cu 5 goluri la Ovidiu, Farul – FC U Craiova 3-2. Cum arată clasamentul în zona play-off
ACUM 8 ORE