Fotbalistul care a evoluat de la 10 ani pentru Benfica a bătut palma cu finalista Champions League. Mourinho îl vede drept un fotbalist cu un potenţial enorm, într-o poziţie unde Tottenham are probleme, după ce Eriksen a refuzat să îşi prelungească înţelegerea.
"Creierul" lui Spurs va pleca în vară, deşi clubul a făcut toate eforturile pentru a-l determina să îşi pună semnătura pe un nou contract, însă echipa nu va fi descoperită. Cel puţin asta speră stafful tehnic şi conducătorii, care au rezolvat aducerea lui Gedson Fernandez, un mijlocaş coordonator, dar care poate juca şi în banda dreaptă.
West Ham se înţelesese de principiu cu Benfica pentru un împrumut pe 18 luni al tânărului jucător, pentru ca ulterior să îl cumpere. Portughezii au acceptat oferta, fiind convinşi că tânărul jucător poate "exploda" în cel mai puternic campionat din lume, însă pe fir a intrat imediat Spurs.
Premier League
Trei jucători din Premier League, convocați la următoarea acțiune a naționalei Argentinei
ACUM 3 ORE
Mourinho îl cunoştea bine pe compatriotul său şi a luat imediat legătura cu Jorge Mendes, cunoscutul impresar care îl are sub contract pe Fernandes. Spurs i-a oferit Benficăi aceleaşi condiţii, doar că a plusat la salariu. În plus, perspectiva jucătorului de a lucra cu "Specialul" a contat enorm în alegerea făcută.
Astfel, azi Gedson Fernandez a sosit la Londra, iar în aceste momente efectuează vizita medicală înainte de a-şi pune semnătura pe contractul cu Spurs.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Pep Guardiola, prima reacție după înfrângerea de la Paris: "Golul lui Messi a fost fantastic"
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Prima reacție din tabăra Realului, după eșecul incredibil cu Sheriff Tiraspol, în Champions League
ACUM 4 ORE