Fotbal

Primul transfer din "era Mourinho" e gata! Spurs i-a adus înlocuitor lui Eriksen

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 26: Tottenham Hotspur Manager Jose Mourinho talks to Christian Eriksen during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Brighton & Hove Albion at Tottenham Hotspur Stadium on December 26, 2019 in London, United King

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
13/01/2020 la 14:41

Gedson Fernandes este primul jucător pe care Jose Mourinho îl transferă, de când a devenit antrenorul lui Tottenham. Mijlocaşul de 21 de ani a sosit luni la Londra, pentru a efectua vizita medicală.

Fotbalistul care a evoluat de la 10 ani pentru Benfica a bătut palma cu finalista Champions League. Mourinho îl vede drept un fotbalist cu un potenţial enorm, într-o poziţie unde Tottenham are probleme, după ce Eriksen a refuzat să îşi prelungească înţelegerea.

"Creierul" lui Spurs va pleca în vară, deşi clubul a făcut toate eforturile pentru a-l determina să îşi pună semnătura pe un nou contract, însă echipa nu va fi descoperită. Cel puţin asta speră stafful tehnic şi conducătorii, care au rezolvat aducerea lui Gedson Fernandez, un mijlocaş coordonator, dar care poate juca şi în banda dreaptă.

Romanian Liga I

VAR, implementat în sfârșit în Liga 1! LPF anunță că a găsit finanțare pentru arbitrajul video

PESTE 36 MINUTE

West Ham se înţelesese de principiu cu Benfica pentru un împrumut pe 18 luni al tânărului jucător, pentru ca ulterior să îl cumpere. Portughezii au acceptat oferta, fiind convinşi că tânărul jucător poate "exploda" în cel mai puternic campionat din lume, însă pe fir a intrat imediat Spurs.

Mourinho îl cunoştea bine pe compatriotul său şi a luat imediat legătura cu Jorge Mendes, cunoscutul impresar care îl are sub contract pe Fernandes. Spurs i-a oferit Benficăi aceleaşi condiţii, doar că a plusat la salariu. În plus, perspectiva jucătorului de a lucra cu "Specialul" a contat enorm în alegerea făcută.

Astfel, azi Gedson Fernandez a sosit la Londra, iar în aceste momente efectuează vizita medicală înainte de a-şi pune semnătura pe contractul cu Spurs.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Romanian Liga I

Dinamoviștii, în extaz după ce au scăpat de retrogradare: "Am avut emoții! S-a făcut dreptate!"

PESTE 12 MINUTE
Premier League

Cluburile din Premier League au votat revenirea la 3 schimbări pe meci. Cine a dorit rămânerea la 5

ACUM O ORĂ
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol