Primul transfer important al acestei veri a fost făcut de Paris Saint-Germain. Campioana Franței a ajuns la un acord cu FC Porto pentru transferul lui Alex Telles. Acesta va juca pe Parc des Princes din sezonul următor.
PSG și FC Porto s-au înțeles pentru suma de 25 de milioane de euro. Conform celor de la A Bola, suma este fix la jumătate din cea pe care o oferea inițial PSG (20 de milioane de euro) și cea cerută de Porto (30 de milioane de euro).

PSG, primul transfer

Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 3 ORE
Paris Saint-Germain a profitat de faptul că fundașul brazilian mai avea contract cu Porto până în vara lui 2021, reușind astfel să îl transfere pentru o sumă sub cota jucătorului.
Telles este cel mai bun marcator din Europa în ceea ce privește fundașii, la egalitate cu Martin Hinteregger de la Eintracht, cu câte 8 goluri. Telles a reușit, de asemenea, să dea 5 pase de gol în cele 23 de partide din prima ligă portugheză din acest sezon.
Alex Telles, 27 de ani, a fost adus în fotbalul din Europa de Galatasaray în 2014, fiind transferat apoi de FC Porto în 2016 cu 6.5 milioane de euro. Portughezii vor obține astfel un profit important pentru un jucător care era curtat de cluburi importante ale Europei.
La Paris Saint-Germain, Alex Telles se va lupta pentru postul de titular cu Juan Bernat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
ACUM 4 ORE
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 9 ORE