BATE Borisov și Dynamo Brest s-au întâlnit în ultimul act al Cupei Belarusului, singura țară europeană în care fotbalul nu s-a oprit deloc sub amenințarea coronavirusului. Cele două echipe n-au reușit să înscrie în primele 90 de minute, așa că învingătoarea a fost decisă în extra-time.
Puștiul Zakhar Volkov a adus trofeul în vitrina lui BATE în minutul 120+1, când majoritatea jucătorilor erau cu gândul deja la loviturile de departajare.

BATE a cucerit a patra Cupă a Belarusului

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 25 MINUTE
Grație succesului din această seară, BATE Borisov și-a trecut în palmares a patra Cupă a Belarusului. Cu 15 titluri obținute de-a lungul timpului, BATE face legea și în campionat, unde este lider după primele 10 etape.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 7 ORE
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 8 ORE