Tensiunile de la Unirea Constanța - echipa care le-a luat locul celor de la Farul în Liga 2, după ce echipa patronată de Ciprian Marica a fuzionat cu cea a lui Gică Hagi, Viitorul Constanța – au început încă din startul sezonului. Formația are trei înfrângeri consecutive.
După ultimul eșec cu Universitatea Cluj, Ianis Zicu – antrenorul constănțenilor – a vorbit și s-a plâns despre situația de la echipă. Principalul motiv fiind lipsa condițiilor de pregătire.
"Sunt multe lucruri care au afectat acest început de sezon. Lucruri pe care eu, ca antrenor, nu ar trebui să le simt. Sper ca la începutul acesta de săptămână să reglăm lucrurile din punct de vedere organizatoric, ceea ce avem nevoie pentru a face fotbal de performanță. Iar rezultatele sunt în spinarea mea.
Cupa Mondială FIFA
Anglia, a patra echipă calificată în sferturi.Duel cu campioana en-titre pentru un loc în semifinală
ACUM 12 MINUTE
Eu îmi asum toate cele trei meciuri de până acum, dar vreau să își asume și cei care conduc această echipă vizavi de ceea ce înseamnă condiții, ceea ce înseamnă respect față de munca jucătorilor, pentru că avem nevoie de profesionalism", a declarat Ianis Zicu.

De ce au demisionat Ianis Zicu și George Galamaz de la Unirea Constanța

Acum, se pare că Zicu nu a mai rezistat și a anunțat demisia din cauza nerespectării promisiunilor făcute de conducere, după doar trei meciuri jucate. Antrenorul și-a exprimat public decizia.
"Au fost condițiile nefavorabile, am vorbit cu jucătorii și cu cei de acolo, am decis să închei contractul cu această echipă. Ei știu acum ce fac în continuare, urmează să numească un nou antrenor. În fotbal, normal că își pare rău când iei asemenea decizii. Nu se pune problema să iau o vacanță, pentru că vacanță nu am de 30 de ani de când eram jucător, lucrurile au rămas la fel. Dacă am oferte? Și dacă aș avea ceva concret nu ți-aș spune, vom vedea ce se va întâmpla", a spus fostul antrenor al constănțenilor pentru impactlocal.ro.
George Galamaz, directorul sportiv al echipei, a decis de asemenea să demisioneze împreună cu tot staff-ul sportiv.
"A fost decizia lui Ianis, eu am venit aici odată cu el, formăm o echipă la bine și la rău, am decis și eu să plec", a afirmat și Galamaz pentru sursa citată.
Unirea Constanța ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii a 2-a, cu 0 puncte. Astra Giurgiu se află ultimul loc cu -5 puncte, după ce au început sezonul cu -8, fiind penalizați din cauza problemelor financiare.
Cupa Mondială FIFA
Pedri se teme de o naţională, la Mondial: "Visez să jucăm finala şi să fac schimb de tricouri cu el"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps recunoaște după calificarea în sferturi: "E cel mai bun jucător din lume!"
ACUM 2 ORE