Ianis Hagi a început cu dreptul noul sezon la Rangers, marcând un gol cu Livingston în prima etapă a noului sezon din Scoția. Din păcate, Steven Gerrard a fost nevoit să-l scoată de pe teren în minutul 32, după ce a fost accidentat de un adversar.
După acel moment, Ianis a făcut deplasarea cu Rangers în preliminariile Champions League, dar nu a fost introdus pe teren cu Malmo. Fără el, campioana Scoției a pierdut în fața suedezilor de la Malmo, 2-1.

Ce a declarat Gerrard despre Ianis Hagi

Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Acum, Steven Gerrard a vorbit despre situația românului și a afirmat că va fi indisponibil și pentru următoarea etapă din campionat. Rangers se va deplasa sâmbătă pentru duelul cu Dundee United.
"Vom fi din nou fără Ianis Hagi. Nu știu când va reveni, am fost întrebat des despre asta. Roofe este disponibil, apt să se întoarcă alături de grup, în vreme ce Kamara va reveni în lot. Morelos este și el disponibil, dar are nevoie de câteva ședințe de pregătire. Dundee United arată ca o echipă care construiește din spate, dar are calitate și în atac. Va trebui să avem o evoluție foarte bună și să câștigăm această luptă", a spus tehnicianul la conferința de presă.
Sezonul trecut, Ianis Hagi a cucerit titlul în Scoția alături de Rangers după un sezon aproape perfect.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16
Fotbal
Cum arată topul celor mai valoroși 10 fotbaliști români! Poziții mai bune pentru Moruțan și Cicâldău
15/10/2021 LA 05:00