Steaua, care nu va avea drept de promovare în acest sezon din cauza faptului că nu s-a reuşit privatizarea, va evolua împotriva unei echipe care şi-a propus promovarea în acest sezon, Csikszereda, formaţie ce a evoluat în play-off-ul sezonului trecut, terminând pe locul 5.
Programul primei runde din Liga 2
Ripensia Timișoara - Dunărea Călărași
Fotbal
Barcelona l-a luat cu 25 de milioane de euro și a jucat foarte puțin. Unde a ajuns Chygrynskiy
ACUM 2 MINUTE
Unirea Dej - Unirea Slobozia
CS Comunal Șelimbăr - Dacia Unirea Brăila
FC Brașov Steagul Renaște - Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Steaua București - FK Csikszereda
Astra - Metaloglobus București
Petrolul Ploiești - Politehnica Iași
Concordia Chiajna - Unirea Constanța
FC Hermannstadt - FC Buzău
Universitatea Cluj - SSU Politehnica Timișoara
Sistemul competiţional de anul acesta este asemănător cu cel de anul trecut. Mai exact, echipele vor juca între ele o singură dată în sezonul regular, iar la finalul lui, vor fi repartizate, în funcţie de locul pe care îl ocupă, în play-off sau play-out.
Precum anul trecut, primele 6 clasate la finalul sezonului regular se vor lupta într-un play-off, tur-retur de această dată. Locurile 1 şi 2 promovează direct, în timp ce 3 şi 4 vor disputa un baraj cu locurile 8 şi 7 din play-out-ul Ligii 1. De la locul 7 până la locul 20, la finalul sezonului regular, echipele vor evolua în play-out, fără să existe retur.
Anul trecut, U Craiova 1948 şi Rapid Bucureşti au promovat în Liga 1 de pe primele douăpoziţii, în timp ce CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi au terminat pe locurile 3 şi 4, fiind nevoite să joace baraj. Mioveni a trecut de Hermannstadt, în timp ce Dunărea nu a reuşit să treacă de Voluntari.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 6-a din Premier League
ACUM 27 MINUTE
Romanian Liga I
Probleme uriașe pentru cel mai bun marcator străin din Liga 1! "Nici nu pot merge! Am dureri mari"
ACUM O ORĂ