Anunțul a fost făcut de celebra publicație olandeză De Telegraaf. Potrivit jurnaliștilor batavi, Promes este acuzat că a înjunghiat un membru al familiei în luna iulie, în timp ce se afla la o petrecere. Totuși, victima a depus plângere abia luna trecută, iar de atunci au început investigațiile.
Ancheta a culminat cu evenimentele petrecute în această dimineață. Potrivit unui purtător al poliției, Promes a fost arestat și riscă 4 ani de închisoare.
"Am aflat despre incident în urmă cu o lună. Atunci a fost începută o investigație, care a dus în această dimineață la arestare", a informat Jelmer Geerds, pentru De Telegraaf.
Fotbal
Tottenham încearcă o adevărată lovitură pe piața transferurilor de la Juventus!
ACUM O ORĂ

Quincy Promes, starul lui Ajax, este acuzat că și-a înjunghiat un membru al familiei! Atacantul riscă 4 ani de închisoare

Totul ar fi pornit de la o ceartă între Promes și un membru al familiei, în timp ce se aflau la o petrecere organizată de atacantul lui Ajax, în Abcoude, Utrecht. Fotbalistul ar fi folosit un cuțit, iar persoana respectivă a suferit răni severe. Ceilalți oameni prezenți la petrecere au intervenit imediat pentru a evita o tragedie.
Acum, Promes este acuzat de agresiune, care a rezultat în vătămări corporale grave. În Olanda, o astfel de infracțiune se pedepsește cu cel mult 4 ani de închisoare.
În prezent, Promes se află în custodia poliției, unde va rămâne 3 zile.

Quincy Promes, transferat de Ajax în 2019

Promes a sosit la Ajax în 2019, după ce olandezii le-au plătit 15,7 milioane de euro celor de la Sevilla. Atacantul de 28 de ani a marcat 5 goluri în 17 meciuri pentru Ajax, în sezonul curent.
De-a lungul carierei, el a mai evoluat la echipe precum Twente, Go Ahead Eagles și Spartak Moscova.
Promes a adunat și 40 de selecții la naționala Olandei, pentru care a înscris 7 goluri.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Fotbal
Edi Iordănescu ar fi ajuns la un acord cu FRF! De ce depinde numirea sa în funcția de selecționer
ACUM O ORĂ
Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM 2 ORE