Neymar va începe partida din Champions League dintre Real Madrid și PSG pe bancă. De curând, Leonardo, directorul sportiv al formației PSG, ar fi afirmat că Neymar nu va mai continua în Ligue 1 și din sezonul viitor. Informația a apărut pe site-ul "Paris United", platforma "de casă" a campioanei Franței.
Contractul lui Neymar cu PSG expiră în luna iunie a anului 2022, iar brazilianul ar vrea să revină la Barcelona. France Football a dezvăluit marți o confesiune pe care Lionel Messi i-a făcut-o starului lui PSG. După sezonul trecut, în care Barcelona a încasat o înfrângere dureroasă în Champions League pe Anfield, Messi ar fi vorbit cu Neymar și i-a transmis că doar împreună pot cuceri cel mai râvnit trofeu din fotbal.

Promisiunea lui Messi pentru Neymar

Ligue 1
Fanii Realului vor fi furioși! Sergio Ramos îl susține pe Messi în cursa pentru Balonul de Aur 2021
ACUM 9 ORE
"Doar împreună putem câștiga Champions League. Vreau să te întorci la Barcelona. În doi ani voi pleca și tu vei rămâne singur, vei prelua echipa", i-ar fi spus căpitanul Barcelonei lui Neymar, potrivit France Football. Barca a încercat să-l aducă pe Neymar pe Camp Nou în fereastra de transferuri din vară, însă starul brazilian a rămas până la urmă pe Parc des Princes.
Aceeași sursă susține că jucătorul cel mai interesat de a-l păstra pe Neymar la PSG a fost chiar colegul lui, Kylian Mbappe, care i-ar fi transmis brazilianului că nu este cu adevărat interesat să plece. Neymar a ajuns la PSG de la Barcelona în 2017. Francezii au plătit pentru brazilian suma de 222 de milioane de euro.
Ligue 1
Informații de ultimă oră despre accidentarea lui Neymar! Ce mesaj a postat fotbalistul după meci
ACUM 14 ORE
Ligue 1
Victorie pentru PSG la debutul lui Ramos! Neymar a ieșit de pe teren pe targă după o accidentare
ACUM 16 ORE