City Football Group își extinde portofoliul. Compania condusă de Sheikh Mansour, patronul lui Manchester City, a devenit acționarul majoritar al celor de la Palermo. Grupul lui Mansour începuse deja procedurile de cumpărare pentru 80% din acțiunile clubului încă din luna aprilie.
Potrivit GOAL, suma plătită de City Football Group este de 12-13 milioane de euro.
Palermo, una dintre echipele cu tradiție din Italia, a trecut printr-o perioadă complicată din punct de vedere financiar, totul culminând cu falimentul din 2019.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, devastat după victoria din Conference League! Și-a pierdut unul dintre atacanți
ACUM 6 ORE
Ulterior, echipa și-a reluat activitatea din liga a patra italiană, reușind promovări consecutive, urmând ca din sezonul viitor să evolueze în Serie B.
Citește și:

Palermo, a 11-a echipă a City Football Group

Manchester City este cea mai importantă echipă din portofoliul City Football Group care, odată cu preluarea lui Palermo, deține 11 cluburi de fotbal din întreaga lume. Pe lângă Palermo și campioana din Premier League, City Football Club le deține și pe New York City, Melbourne City, Montevideo City, Girona, Sinchuan Jiniu, Mumbai City, Yokohama Marinos, Lommel și Troyes.
Unul dintre motivele pentru care City Football Group a ales Palermo este legat de fanii echipei. În ciuda faptului că a evoluat în Serie B, Palermo a jucat cu peste 30,000 de oameni în tribune meciurile din play-off-ul de promovare în Serie B.
Palermo, echipă care a ajuns de trei ori în finala Coppa Italia, a lansat în fotbalul mare mai mulți jucători importanți precum Edinson Cavani, Paulo Dybala, Luca Toni, Fabio Grosso sau Javier Pastore.
UEFA Europa Conference League
Mirel Rădoi, prima reacție după debutul la Craiova: "Felicitări lui Balint și staff-ului său!"
ACUM 6 ORE
UEFA Europa Conference League
Cine este NK Maribor, adversara celor de la CFR Cluj din play-off-ul Conference League
ACUM 6 ORE