Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat joi pentru The Times că ar fi mai bine pentru toată lumea ca meciurile din Cupa Ligii să nu mai aibă loc în viitor pentru a le ușura programul jucătorilor de top din Premier League. Propunerea lui Ceferin vine după ce FIFA a anunțat că pregătește o competiție pentru anul 2021 în care 24 de echipe se vor confrunta.
Cupa Ligii a fost înființată în 1960 și are o istorie bogată, însă în ultimele sezoane a avut un rol mai puțin important. Antrenorii echipelor participante au folosit această competiție pentru a le da șansa și jucătorilor mai tineri să joace la cel mai bun nivel, menajându-i pe cei mai buni. Moyes este de părere că această competiție ar trebui mai degrabă înlocuită decât reinventată și este pro ideii ca echipe din alte țări să ia parte la această întrecere.
Opinia mea este că ar fi trebuit dintotdeauna să includem și Scoția în această competiție. Cred că așa s-ar crea un profil mai bun al întrecerii și poate că o parte din echipele din Premier League nu vor participa. Înțeleg că este solicitant și neplăcut pentru jucătorii de top. Mulți dintre ei vor juca la EURO și nu vor avea timp de nimic, nu cred că este correct. Este nevoie de o schimbare. Numiți-o Cupa Marii Britanii. Câteva echipe din Irlanda de Nord, poate două cluburi din Țara Galilor. Asta ar fi cu adevărat ceva diferit.
UEFA Europa Conference League
FCSB, susținută masiv cu West Ham, în ciuda rezultatelor slabe! Câți fani vor fi în tribune
03/11/2022 LA 11:38
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
FCSB, pusă în gardă înaintea ultimului meci din Europa. David Moyes, cu gândul la victorie
02/11/2022 LA 20:17
UEFA Europa Conference League
FCSB scapă de unul dintre cei mai importanți jucători ai lui West Ham! Brazilianul ar putea rata CM
21/10/2022 LA 07:56