Suporterii echipei Bayern Munchen au cerut UEFA să oprească reforma pentru Liga Campionilor, pe care vrea să o implementeze începând din 2024, în timpul partidei cu Dinamo Kiev, formația lui Mircea Lucescu.
"Opriți reforma Ligii Campionilor. Fotbalul este pentru milioanele de fani, nu pentru miliardele de euro", a fost unul dintre bannerele afișate de fani pe Allianz Arena.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, nemulțumit că Cicâldău nu a bătut penalty-ul cu Besiktas: "Nu trebuia să îl lase"
ACUM 5 ORE

Proteste la Munchen, în timpul partidei Bayern – Dinamo Kiev

Fanii echipei Bayern Munchen au urmat astfel exemplul Borussiei Dortmund de ieri, care au afișat același mesaj pe un banner galben-negru, în timpul întâlnirii cu Besiktas (1-0).
În luna aprilie a acestui an, UEFA a validat un nou format începând din 2024, care se va desfășura cu 36 de echipe în loc de 32. Iar meciurile de vor desfășura sub forma unui minicampionat, fără tur-retur. Fiecare echipă va juca câte zece meciuri în prima fază a competiției, după care se va trece la optimi. Jocurile vor fi decise în urma unei trageri la sorți, echipele urmând a fi împărțite în patru urne a câte nouă echipe, pe baza coeficientului.
Echipele care termină între locurile 9 şi 24 vor juca un play-off, tur-retur, pentru a desemna celelalte opt echipe care trec în optimi, iar cele clasate între locurile 25 şi 36 vor fi eliminate.
Această reformă a provocat mânia multor suporteri din toată Europa.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Romanian Liga I
CFR Cluj-Sepsi 2-0 | Culio a marcat primul gol de la revenirea în Gruia
ACUM 7 ORE
Ligue 1
Marseille riscă să piardă un punct după derby-ul cu PSG
ACUM 8 ORE