PSG va avea o nouă armă în ofensivă în sezonul viitor. Clubul din capitala Franței l-a înrolat pe Hugo Ekitike. Atacantul de 20 de ani, care a jucat pentru Stade de Reims, a fost împrumutat campioanei, cu opțiune de cumpărare, până la finalul sezonului.
Sâmbătă, gruparea pariziană a zburat în Japonia, unde se va confrunta cu mai multe cluburi locale ca parte a pregătirii lor. În curând parizienii vor primi întăriri și anume Hugo Ekitike. Anunțat a fi în vizorul lui PSG de câteva săptămâni, atacantul lui Reims a părut din ce în ce mai aproape. Știrea a fost în cele din urmă oficializată sâmbătă seara.
Presa a vorbit inițial de o vânzare a atacantului, pentru o sumă cu două cifre. Potrivit L'Équipe, cele două cluburi ajunseseră la un acord în jurul sumei de 36 de milioane de euro, oferindu-i jucătorului în vârstă de 20 de ani posibilitatea de a semna un contract de închiriere curent până în 2027. Dar divergențele au apărut cu privire la plata unui procent din transfer.
Liga
FC Barcelona, PSG și City pregătesc un schimb de senzație! De Jong, cheia întregii operațiuni
ACUM 11 ORE

O accidentare și mari promisiuni în 2021-2022

Acest împrumut are și avantajul de a permite PSG să economisească comisioane de transfer în această vară, ceea ce nu va fi de neglijat la întocmirea bilanţului. Opțiunea de cumpărare nu este obligatorie, iar finalista Ligii Campionilor 2020 nu va fi obligată să-l transfere neapărat pe atacantul francez în cazul în care nu va da satisfacție.
În ciuda unei accidentări la coapsă, care l-a ținut departe de terenul de joc pentru o mare parte din returul sezonului trecut, Ekitike a marcat 11 goluri în toate competițiile în sezonul 2021-22 pentru Reims. Va fi foarte greu însă pentru Ekitike ca să-și gaseasca un loc alaturi de granzii Kylian Mbappé, Lionel Messi sau Neymar.
Ligue 1
Messi a marcat primul gol din foarfecă în carieră! Reușita este una istorică pentru argentinian
07/08/2022 LA 07:44
Ligue 1
PSG a câștigat fără emoții pe terenul lui Clermont în prima etapă din Ligue 1! Neymar, omul meciului
06/08/2022 LA 20:51