PSG și-a trecut în palmares primul trofeu al sezonului. Campioana din Ligue 1 s-a impus cu 2-1 în fața lui Olympique Marseille în Supercupa Franței, la primul meci decisiv cu Mauricio Pochettino la conducere. Iar rezultatul a fost unul pozitiv pentru jucătorii și fanii de pe Parc des Princes.
Mauro Icardi a deblocat tabela în duelul de la Lens, în minutul 39, iar PSG a intrat la vestiare cu avantaj minim. Mbappe&Co și-au dublat avantajul cu 5 minute înainte de final, din lovitură de la 11 metri. Neymar și-a asumat responsabilitatea și a transformat, iar PSG a făcut un pas uriaș către trofeu.
Payet a redus din diferență în minutul 89 și a mai oferit puțină tensiune în finalul partidei, însă PSG a gestionat excelent situația și a ieșit învingătoare.
Cupa Mondială FIFA
Atmosferă senzațională în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic! Imagini rare cu Lionel Messi
ACUM 25 MINUTE

PSG a câștigat Supercupa Franței în fața lui Marseille! Pochettino, la primul trofeu al carierei de antrenor

Interesant că Mauricio Pochettino a reușit să câștige primul trofeu pe banca lui PSG după numai 11 zile petrecute la club, în timp ce la Tottenham n-a câștigat nimic timp de 5 ani, în perioada 2014-2019.
Mai precis, tehnicianul arentinian a avut nevoie de numai 3 meciuri pentru a câștiga un trofeu la PSG, în timp ce la Spurs a petrecut 293 de partide fără să bifeze vreo mare performanță în palmaresul clubului.
Acesta este primul trofeu din cariera de antrenor a lui Pochettino, începută în urmă cu 12 ani.
Fotbal
Atmosferă senzațională în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic
ACUM 27 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Atac la golgeterul Franței: "Nu poți să-l compari pe Giroud cu Thierry Henry!"
ACUM 28 MINUTE