Fotbal

PSG a început ofensiva pentru Cristiano Ronaldo! "Efectul" Beckham la care visează șeicii

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
19/05/2020 la 07:30

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, l-a comparat pe Cristiano Ronaldo cu David Beckham și Zlatan Ibrahimovic.

Nasser Al-Khelaifi este președintele Qatar Sports Investments, cei care dețin Paris Saint-Germain, și a oferit un interviu pentru France Football în care l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo.

Al-Khelaifi a tras o paralelă între starul portughez și transferurile importante ale lui PSG din trecut, David Beckham și Zlatan Ibrahimovic.

Serie A

Ibrahimovic a recunoscut care e cel mai greu adversar pe care l-a întâlnit în toată cariera sa

22/05/2020 LA 10:43

Ofensivă pornită de PSG

Declarația lui Al-Khelaifi nu lasă loc de prea multe întrebări, fiind clară dorința celor de la Paris Saint-Germain de a-l aduce, într-o zi, pe Cristiano Ronaldo.

El rămâne motivat de dorința de a se îmbunătăți în fiecare zi și mereu își împinge limitele. Îi admir determinarea, este un exemplu grozav pentru toți atleții.

Al-Khelaifi a vorbit despre 2 foști jucători de la PSG care au avut calitățile pe care le vede la Cristiano Ronaldo, spunând despre aceștia că și-au pus puternic amprenta pe evoluția clubului.

Gândindu-mă la toți jucătorii care ni s-au alăturat de la începutul proiectului cu PSG, încă pot să subliniez perioada cu Zlatan Ibrahimovic pentru caracterul lui, instinctul de lider, carisma și abilitatea de a realiza lucruri. Puteai mereu să te bazezi pe el și când o anumită situație cerea să iasă în evidență, știai că se va ridica la înălțimea așteptărilor.
Deși (David Beckham) a fost la PSG pentru o perioadă scurtă, a avut un efect puternic asupra clubului, transformându-l. Felul în care investea tot în antrenamente, atenția la detalii, determinarea de a reuși, înclinația către lucrul în echipă și aura sa naturală au fost atuuri prețioase

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Emre Can: "Știți ce face Ronaldo când pierde?". Dezvăluirea incredibilă despre Cristiano

21/05/2020 LA 13:19
Fotbal

"E unic, nu se compară cu Messi sau Cristiano!" Roberto Carlos, despre cel mai bun fotbalist

18/05/2020 LA 12:14
Subiecte asemănătoare
FotbalParis Saint-GermainDavid BeckhamZlatan IbrahimovicMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Acord verbal pentru transferul lui Haaland. Norvegianul, cifre de 5 ori mai bune decât Ronaldo

ACUM 5 ORE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe