Nasser Al-Khelaifi este președintele Qatar Sports Investments, cei care dețin Paris Saint-Germain, și a oferit un interviu pentru France Football în care l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo.
Al-Khelaifi a tras o paralelă între starul portughez și transferurile importante ale lui PSG din trecut, David Beckham și Zlatan Ibrahimovic.

Ofensivă pornită de PSG

Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
ACUM O ZI
Declarația lui Al-Khelaifi nu lasă loc de prea multe întrebări, fiind clară dorința celor de la Paris Saint-Germain de a-l aduce, într-o zi, pe Cristiano Ronaldo.
El rămâne motivat de dorința de a se îmbunătăți în fiecare zi și mereu își împinge limitele. Îi admir determinarea, este un exemplu grozav pentru toți atleții.
Al-Khelaifi a vorbit despre 2 foști jucători de la PSG care au avut calitățile pe care le vede la Cristiano Ronaldo, spunând despre aceștia că și-au pus puternic amprenta pe evoluția clubului.
Gândindu-mă la toți jucătorii care ni s-au alăturat de la începutul proiectului cu PSG, încă pot să subliniez perioada cu Zlatan Ibrahimovic pentru caracterul lui, instinctul de lider, carisma și abilitatea de a realiza lucruri. Puteai mereu să te bazezi pe el și când o anumită situație cerea să iasă în evidență, știai că se va ridica la înălțimea așteptărilor.
Deși (David Beckham) a fost la PSG pentru o perioadă scurtă, a avut un efect puternic asupra clubului, transformându-l. Felul în care investea tot în antrenamente, atenția la detalii, determinarea de a reuși, înclinația către lucrul în echipă și aura sa naturală au fost atuuri prețioase
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06