Nasser Al-Khelaifi este președintele Qatar Sports Investments, cei care dețin Paris Saint-Germain, și a oferit un interviu pentru France Football în care l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo.
Al-Khelaifi a tras o paralelă între starul portughez și transferurile importante ale lui PSG din trecut, David Beckham și Zlatan Ibrahimovic.

Ofensivă pornită de PSG

Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
ACUM O ZI
Declarația lui Al-Khelaifi nu lasă loc de prea multe întrebări, fiind clară dorința celor de la Paris Saint-Germain de a-l aduce, într-o zi, pe Cristiano Ronaldo.
El rămâne motivat de dorința de a se îmbunătăți în fiecare zi și mereu își împinge limitele. Îi admir determinarea, este un exemplu grozav pentru toți atleții.
Al-Khelaifi a vorbit despre 2 foști jucători de la PSG care au avut calitățile pe care le vede la Cristiano Ronaldo, spunând despre aceștia că și-au pus puternic amprenta pe evoluția clubului.
Gândindu-mă la toți jucătorii care ni s-au alăturat de la începutul proiectului cu PSG, încă pot să subliniez perioada cu Zlatan Ibrahimovic pentru caracterul lui, instinctul de lider, carisma și abilitatea de a realiza lucruri. Puteai mereu să te bazezi pe el și când o anumită situație cerea să iasă în evidență, știai că se va ridica la înălțimea așteptărilor.
Deși (David Beckham) a fost la PSG pentru o perioadă scurtă, a avut un efect puternic asupra clubului, transformându-l. Felul în care investea tot în antrenamente, atenția la detalii, determinarea de a reuși, înclinația către lucrul în echipă și aura sa naturală au fost atuuri prețioase
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
IERI LA 20:32
Liga Campionilor UEFA
Un nou record pentru Cristiano Ronaldo în meciul cu Young Boys! Ce performanță a reușit
IERI LA 17:12