Martie reprezintă o lună care poate decide soarta fotbalului european în următorii ani. Cei doi protagoniști, Kylian Mbappe și Erling Haaland, au șanse mari să ajungă la alte formații.
Conform sport.es, PSG "a intrat pe fir" pentru aducerea vârfului norvegian, însă i-a cerut acestuia să aștepte câteva săptămâni înainte de a începe negocierile. PSG încearcă să nu-l piardă pe Mbappe, care, cel mai probabil, va merge la Real Madrid, dar dacă nu va reuși să-l păstreze, atunci PSG va da totul pentru a-l aduce pe Haaland.
Clubul francez este dispus să-i ofere lui Haaland cea mai bună ofertă pentru a-l convinge să vină la Paris. PSG vrea să-și mențină în continuare statutul de club bogat în lumea fotbalului și a început deja mișcările de trupe.
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
ACUM O ORĂ

Haaland, dorit de PSG doar dacă pleacă Mbappe

Deocamdată, prioritar pentru PSG este Kylian Mbappe, al cărui contract expiră la finalul acestui sezon. Atacantul francez poate semna cu orice echipă din acest moment, ținând cont că se află în ultimele luni de contract. De altfel, PSG i-a făcut o ultimă ofertă impresionantă acestuia, dar nu a primit un răspuns concret, iar cele mai multe surse din străinătate precizează faptul că Mbappe ar avea deja o înțelegere verbală cu madrilenii, ceea ce complică foarte mult lucrurile pentru liderul din Franța.
Chiar dacă Mbappe va rămâne la PSG până la finalul sezonului, clubul din capitala Franței se gândește deja la viitor și a luat legătura cu Haaland pentru o eventuală mutare, precizează sursa citată.
CITEȘTE ȘI:
Marea necunoscută a lui PSG este dacă Haaland va fi de acord să evolueze în Ligue 1. Prioritatea sa este să meargă în La Liga. Cu toate acestea, Manchester City, care are o relație foarte bună cu tatăl său, încearcă prin toate mijloacele să-l convingă să vină pe Etihad.
Real Madrid și-a prezentat deja oferta oficială, iar Perez este convins că îi va avea pe Mbappe și Haaland în aceeași echipă. Barcelona a prezentat o ofertă economică similară cu cea a concurenților săi. Dorit de foarte multe cluburi, PSG e conștientă de importanța aducerii unui înlocuitor pentru Mbappe. În cazul în care atacantul de 23 de ani nu va da curs ultimei oferte pe care o va primi din partea francezilor, atunci PSG va forța aducerea norvegianului. Deși pista franceză nu pare prea atractivă pentru Haaland, partea financiară ar putea juca un rol decisiv în această mutare.
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
ACUM 2 ORE