Barcelona a decis să-și consolideze echipa la mijlocul terenului pentru sezonul următor cu un fotbalist box-to-box, capabil să facă foarte bine ambele faze.
Catalanii au alcătuit și o listă de priorități, dar fără a fi nevoiți să plătească sume exagerate, având în vedere că gruparea blaugrana nu trece prin cea mai bună perioadă financiară. Astfel, Barcelona a pus ochii în special pe doi fotbaliști aflați la final de contract în acest sezon, Paul Pogba (Manchester United) și Frank Kessié (AC Milan).
Fotbal
FCSB riscă sancțiuni dure dacă Pintilii rămâne pe bancă! Anunțul șefului Școlii de Antrenori din FRF
ACUM O ORĂ

PSG i-a oferit dublu lui Wijlnadum, față de cât suma cu care era dispusă Barcelona să-l plătească

Catalanii și l-ar dori mult pe Paul Pogba, având în vedere și ce impact ar avea venirea lui în mass-media. Fotbalistul francez este un jucător atractiv pentru mai multe cluburi importante, având în vedere că va fi liber de contract, iar Barcelona nu are șanse foarte mari să-i obțină semnătura.
https://i.eurosport.com/2021/09/19/3222944.jpg
În acest caz, alternativa ar fi jucătorul de la AC Milan. Potrivit ziarului Mundo Deportivo, nicio aducerea lui Frank Kessié nu pare un transfer accesibil de realizat. Motivul este PSG! Clubul francez s-a arătat la rândul lui interesat de serviciile jucătorului. Iar după ce l-a luat gratis de pe San Siro pe Gianluigi Donnarumma, va încerca aceeași schemă și cu mijlocașul în vârstă de 24 de ani. Juventus, Tottenham și Liverpool sunt alte formații care și-au manifestat interesul pentru Frank Kessié.
Dar dacă PSG l-ar transfera pe jucător de la AC Milan, nu ar fi prima ocazie în ultima vreme când i-ar "sufla" un obiectiv Barcelonei. Pe lângă faptul că în vară l-a transferat gratis pe Leo Messi, un adevărat simbol al catalanilor, reprezentanta Franței a reușit să smulgă și semnătura olandezului Wijnaldum. Agenții jucătorului își dăduseră acordul ca el săajungă pe Camp Nou. Dar PSG i-a oferit ulterior un salariu dublu, iar Wijnaldum a ajuns în cele din urmă în capitala Franței.
Serie A
Tătărășanu și Ionuț Radu, considerați cei mai slabi portari din Serie A!
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
"Cea mai mare greșeală a lui Neymar e că s-a născut brazilian!" Mesaj dur după accidentarea suferită
ACUM O ORĂ