Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în vara lui 2022 și până acum nu a acceptat oferta de prelungire propusă de clubul de pe Parc De Princes, fiind tot mai frecvente zvonurile că acesta își dorește să plece la Real Madrid.
Parizienii nu sunt dispuși însă să renunțe prea ușor la vedeta lor și i-au fixact acestuia un preț de 200 de milioane de €, potrivit jurnaliștilor de la Le Parisien. Suma este una exorbitantă având în vedere că atacantul va intra în vară în ultimul an de contract și nici măcar Real Madrid nu ar fi dispusă să o achite.
Tactica Realului este una de așteptare. Madrilenii speră că PSG va accepta o sumă mult mai mică în schimbul atacantului în vară, pentru a nu risca să-l piardă gratis în 2022, în cazul în care nu-și va pune semnătura pe un contract cu vicecampioana Europei. Această tactică a celor de la Real a funcționat perfect în trecut în cazurile lui Curtois și Hazard, luați de la Chelsea cu un an înainte de a-și termina contractele.
Cupa Mondială FIFA
Avertisment pentru englezi înainte de duelul cu Franța! "E cel mai rapid lucru pe care l-am văzut"
ACUM 9 ORE
PSG nu este dispusă să facă însă un asemenea compromis și își va juca toate cărțile în încercarea de a-l păstra pe Mbappe sau măcar de a obține o sumă importantă în schimbul său.
https://i.eurosport.com/2021/02/15/2995194.jpg

PSG îl amenință pe Mbappe cu "Metoda Rabiot"

"Te duci într-o închisoare de Aur!", i-a transmis Gerard Pique lui Neymar în momentul în care acesta a părăsit Barcelona pentru a merge la Paris. Fundașul Barcelonei pare că a avut dreptate, deoarece Neymar și-ar fi dorit ulterior să se întoarcă pe Camp Nou sau în orice caz să plece de la PSG, dar acest lucru a fost imposibil.
Clubul francez a demonstrat în mai multe rânduri că ține cu dinții de jucători, chiar contrar dorințelor acestora. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Rabiot. Francezul a refuzat mai multe oferte de prelungire în sezonul 2017-2018 și în prima parte a sezonului 2018-2019, fiind conștient că ar putea obține un bonus financiar consistent de la un alt club dacă ar semna liber de contract.
https://i.eurosport.com/2020/11/18/2938739.jpg
Francezii l-au pedepsit însă pe Rabiot și mijlocașul nu a mai jucat niciun minut în ultimele 6 luni de contract. Ulterior a ajuns la Juventus, dar forma sa nu a fost cea mai bună, lucru normal după 6 luni de absență.
Aceeași strategie ar putea-o aplica PSG și în cazul lui Mbappe, dacă acesta nu va semna un nou contract și Real Madrid sau un alt club important nu vor plăti în vară o sumă apropiată de pretențiile parizienilor.
Rămâne de văzut cum se va încheia această poveste. dar cert este că deocamdată PSG este într-o poziție favorabilă, iar Real Madrid are două opțiuni, nu foarte avantajoase: fie va plăti o sumă imensă în vară, lucru destul de dificil în condițiile de față, cu criza generată de pandemie, fie va trebui să aștepte până în 2022 pentru a-l înregimenta pe Mbappe, dar în această perioadă s-ar putea întâmpla o grămadă de lucruri neprevăzute.
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
ACUM 16 ORE
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
IERI LA 11:59