După ce a scris istorie pe Camp Nou, predându-i o adevărată lecție Barcelonei, formația lui Pochettino a prestat un joc foarte slab în Ligue 1, pierzând pe propriul teren, scor 0-2 cu Monaco. Deși a presat constant, formația din capitala Franței nu și-a creat faze periculoase, reușind un singur șut pe spațiul porții.
Monegascii au rezolvat disputa prin golurile lui Diop și Maripan și, după 7 titluri în ultimii 8 ani, PSG are mult mai multe emoții decât și-ar fi imaginat oricine în cucerirea unui nou campionat.

Pochettino, într-o situație ingrată, la PSG

Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Mauricio Pochettino a adunat doar 19 puncte în primele 9 meciuri de campionat în Ligue 1, cel mai slab record al unui antrenor al lui PSG de când clubul a fost preluat de arabi.
La final, Pochettino și-a asumat vina pentru eșec, deși a admis că nu înțelege ce se întâmplă în Ligue 1. Deși are parte de adversari mai degrabă modești, PSG nu reușește să se concentreze și a obținut în ultima perioadă rezultate extrem de modeste pentru ambițiile avute.
"Nu doar Kylian nu a fost la același nivel cu ceea ce a arătat marți, toată echipa a evoluat slab. Când echipa nu câștigă, primul responsabil sunt eu. Toată lumea are părerea sa cu privire la alegerile mele. Îmi asum complet răspunderea pentru rezultat. Vina este a mea, așa se întâmplă când pierzi. Trebuie să acceptăm, să lucrăm, să aflăm de ce apare acest tip de înfrângere împotriva adversarelor din Ligue 1. Atâta timp cât este matematic posibil, vom încerca să luăm un nou titlu", a spus Pochettino la conferința de presă.
PSG se află pe locul 3, înregistrând deja 6 eșecuri în actualul sezon. Obiectivul nu e ratat, Mbappe&Co aflându-se la 4 puncte de liderul Lille, însă e nevoie ca jucătorii să se "trezească" repede pentru a nu intra în criză de timp. Asta pentru că Lyon, locul 2, are și ea ambiții de titlu, iar o luptă în trei e mult mai greu de câștigat de băieții lui Pochettino.
Ligue 1
Lot stelar pentru Galtier la PSG! Cum arată 2 echipe de start impresionante pe care le poate alinia
26/07/2022 LA 16:09
Ligue 1
PSG își prezintă mâine noul antrenor! Despărțirea de Pochettino nu a fost încă anunțată
04/07/2022 LA 14:16