Internaţionalul german mai are un an de contract cu câştigătoarea Ligii Campionilor, însă cele două părţi nu au ajuns încă la un acord. Astfel, "pe fir" a intrat PSG, echipa care a avut cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din această vară, conform le10sport, citat de dailymail.
Concret, francezii şi l-ar dori pe fundaş liber de contract, însă rămâne de văzut dacă acesta îşi va prelungi contractul cu Chelsea.
Deşi londonezii vor să-i prelungească contractul lui Rudiger, nu a existat contact între reprezentanţii jucătorului şi directorul lui Chelsea, Marina Granovskaia.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 2 ORE

Rudiger, pe lista lui PSG

Tuchel este un mare admirator al lui Rudiger şi a încercat să-l aducă la PSG în momentul în care era antrenor acolo.
Totuşi, germanul a ajuns să lucreze cu jucătorul de 28 de ani la Chelsea, un apărător care a contribuit la performanţele din sezonul trecut. Ar fi o adevărată lovitură pentru club să-l piardă pe cel care a contribuit la câştigarea Ligii Campionilor în sezonul trecut și pare că Rudigereste o piesă importantă a unei echipe ce şi-a propus câştigarea titlului în acest sezon.
Rămâne de văzut dacă PSG se va lupta cu alte echipe pentru transferul lui Rudiger vara viitoare, în cazul în care fundaşul va rămâne liber de contract. Totuşi, francezii s-au obişnuit să mărească ofertele contractuale pentru fotbaliştii liberi de contract.
https://i.eurosport.com/2021/09/09/3215819.png
PSG i-a transferat în această vară pe Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma şi Lionel Messi din postura de jucători liberi de contract.
Thiago Silva are acum 36 de ani, deci nu este o opțiune pe termen lung la Chelsea, în timp ce Cesar Azpilicueta a împlinit 32 de ani.
Chelsea a fost foarte interesată în această vară de fundaşul Sevillei, Joules Kounde, dar spaniolii au solicitat 68 de milioane de lire sterline, o sumă considerată foarte mare pentru echipa de pe Stamford Bridge.
Astfel, prelungirea contractului lui Rudiger ar putea deveni o prioritate, altfel Chelsea va fi nevoită să aducă jucători importanţi în axul central defensiv.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 ORE