Meciul amical Le Havre - PSG, programat duminică, de la ora 20.00, este primul cu spectatori în ţările cu fotbal dezvoltat, Spania, Italia, Germania, Marea Britanie şi Franţa, după interzicerea fanilor pe arene din cauza pandemiei de coronavirus. Pe Stade Oceane, stadion cu o capacitate de 25.000 de locuri, pot fi prezenţi 5.000 de spectatori, respectând măsurile sanitare şi de distanţare.
https://i.eurosport.com/2020/07/12/2849148.jpg
Clubul din Ligue 2 a pus în vânzare 4.000 de bilete şi a oferit totodată 1.000 de invitaţii. Deşi preţul unui bilet nu a fost mic, între 30 şi 60 de euro, tichetele s-au vândut imediat, fanii resimțind tot mai mult dorul de fotbal pe stadioane. Totuși, măsurile de distanțare fizică și cele de igienă sunt în continuare puse pe primul loc.
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
ACUM O ZI

PSG, primul club mare care joacă cu fani în tribune

"Edouard Philippe este preşedintele aglomerării urbane, aşa că este întotdeauna binevenit pe stadion. Ştiu că este pasionat de sport. A venit pe stadion când era primar al Le Havre. El revine pe stadion acum că este primar din nou primar al Le Havre. Da, da, el va fi prezent la meciul din această duminică, la fel ca doamna Mărăcineanu, ministrul Sporturilor", a declarat Pierre Wantiez, directorul general al Le Havre AC. "Sper că spectatorii vor înţelege că este în interesul tuturor să urmeze cu atenţie instrucţiunile pentru ca fanii să revină pe stadioane”, a mai spus el.
Campionatul francez a fost oprit definitiv încă din mai, dar PSG trebuie să joace finalele Cupei Ligii (31 iulie, cu Lyon) şi Cupei Franţei (24 iulie, cu Saint-Etienne) şi în august, în Champions League. La momentul opririi definitive a campionatului din Ligue 1 au mai rămas 10 etape de disputat.
La ora redactării acestui articol, PSG conduce cu 9-0 pe Le Havre (au marcat Icardi de două ori, Neymar de două ori, Sarabia de două ori, Mbappe, Gueye și Muinga).
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
16/05/2022 LA 11:14
Premier League
Mbappe: "E chestiune de zile!". Celebrul L'Equipe anunță "bomba anului" pe piața transferurilor
16/05/2022 LA 05:35