Neymar este cel mai bine cotat fotbalist din primul 11 al celor mai valoroși jucători din America de Sud. Brazilianul are o valoare de piață de 100 de milioane de euro, fiind urmat în topul celor mai scumpi fotbaliști sud-americani de Lionel Messi și Lautaro Martinez, cotați de site-ul transfermarkt.com la 80 de milioane de euro.
În cea mai valoroasă echipă din America Latină, se află câte 3 jucători de la PSG și Atletico Madrid, doi de la Real Madrid și câte unul de la Inter, Liverpool și Tottenham. La Liga este, astfel, campionatul cel mai bine reprezentat, în 11-le sud-american regăsindu-se Gimenez, Lodi și De Paul, alături de Casemiro și Valverde.
PSG îl dă, pe lângă Messi și Neymar, pe Marquinhos, Lautaro Martinez vine de la Inter, iar Alisson și Emerson Royal sunt reprezentanți ai Premier League. În total, cel mai scump 11 din America de Sud valorează 680 de milioane de euro.
Cupa Mondială FIFA
Veste dură pentru Argentina înaintea optimilor CM! Di Maria ar putea lipsi din primul "11"
ACUM 5 ORE

Cum arată cea mai valoroasă echipă din America Latină

Alisson (60 de milioane de euro) - Emerson Royal (25 de milioane de euro), Marquinhos (75 de milioane de euro), Jose Maria Giménez (60 de milioane de euro), Renan Lodi (25 de milioane de euro) - Fede Valverde (65 de milioane de euro), Casemiro (70 de milioane de euro), Rodrigo De Paul (40 de milioane de euro) - Lionel Messi (80 de milioane de euro), Lautaro Martínez (80 de milioane de euro), Neymar (100 de milioane de euro)
Brazilia, finalistă a Copei America în această vară, are cei mai mulți reprezentanți (6), în timp ce Argentina, care a cucerit trofeul, are doar 3 jucători în cel mai scump 11 din America de Sud, iar Uruguay dă doar doi jucători.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Messi, partida cu numărul 1000 în Argentina - Australia! Duel dezechilibrat în optimile Mondialului
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Cine sunt favoriții la titlul de Fotbalistul turneului după faza grupelor! Ronaldo nu prinde top 10
IERI LA 18:20