Golgheterul echipei, cu 9 goluri în 31 de etape, internaționalul român va ajunge probabil în perioada de mercato de vară la o altă formație. Getreading.co.uk anunță că formația suferă enorm din punct de vedere financiar, după perioada de pandemie, astfel că oficialii vor fi nevoiți să vândă cei mai buni jucători. Pe lista fotbaliștilor cheie care vor părăsi Madejski Stadium se află Liam Moore, John Swift, Yakou Meite și George Pușcaș.

Reading, formația lui Pușcaș, traversează o perioadă teribilă

Situația la Reading e una dramatică, după ce 8 jucători de la echipa mare vor pleca gratis. Aceștia se află la final de contract și au refuzat deja propunerile de prelungire. Printre ei se află și Danny Loader care nu a acceptat nici măcar să rămână la club până la finalul sezonului. Lui îi expiră angajamentul astăzi, iar de mâine nu se va mai prezenta la antrenamentele conduse de Mark Bowen.
Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM O ORĂ
Singura consolare a managerului e faptul că Reading dispune de un lot numeros, de peste 30 de jucători. Totuși, pentru a contracara pierderile financiare, Reading va trebui să renunțe la cei mai buni jucători, printre care și Pușcaș.
"Aș minți dacă aș spune că posibilitatea pierderii unor jucători cheie în vară nu mă preocupă. Știu că dacă vor fi oferte interesante pentru cei mai buni jucători, aceștia vor pleca. Sper doar ca Nigel Howe (n.r. chief executive la Reading) să îmi pună la dispoziție un lot valoros pentru stagiunea viitoare, cu ajutorul căruia să ne îndeplinim obiectivele", a spus Bowen pentru sursa citată.
Reading a avut un sezon modest, fiind în prezent abia pe locul 15 în Championship. Din fericire, echipa nu are emoții mari în privința retrogradării, fiind cu 7 puncte deasupra zonei "nisipurilor mișcătoare".
4,8 milioane de euro este cota de piață a lui Pușcaș, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de. El e al doilea cel mai bine cotat jucător al echipei, după fundașul central Liam Moore (5,5 milioane de euro).
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi a dezvăluit care e marele avantaj al Argentinei în Qatar! "E punctul forte al echipei"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi, record negativ la Campionatul Mondial! E primul jucător din istorie care pățește asta
ACUM 2 ORE