Fotbal

Pușcaș, adio Reading! Clubul e într-o situație teribilă. Anunțul făcut de englezi

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

George Puscas se va despărți aproape sigur de Reading în vară

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
30/06/2020 la 06:20

George Pușcaș, vârful lui Reading, are șanse mici să mai rămână la formația din Championship din vară. Clubul traversează o perioadă teribil de grea din punct de vedere financiar și va fi nevoit să își vândă fotbaliștii de valoare.

Golgheterul echipei, cu 9 goluri în 31 de etape, internaționalul român va ajunge probabil în perioada de mercato de vară la o altă formație. Getreading.co.uk anunță că formația suferă enorm din punct de vedere financiar, după perioada de pandemie, astfel că oficialii vor fi nevoiți să vândă cei mai buni jucători. Pe lista fotbaliștilor cheie care vor părăsi Madejski Stadium se află Liam Moore, John Swift, Yakou Meite și George Pușcaș.

Reading, formația lui Pușcaș, traversează o perioadă teribilă

Champions League

Tragerea la sorți pentru fazele finale din Champions League și Europa League, în direct pe Eurosport

ACUM 30 MINUTE

Situația la Reading e una dramatică, după ce 8 jucători de la echipa mare vor pleca gratis. Aceștia se află la final de contract și au refuzat deja propunerile de prelungire. Printre ei se află și Danny Loader care nu a acceptat nici măcar să rămână la club până la finalul sezonului. Lui îi expiră angajamentul astăzi, iar de mâine nu se va mai prezenta la antrenamentele conduse de Mark Bowen.

Singura consolare a managerului e faptul că Reading dispune de un lot numeros, de peste 30 de jucători. Totuși, pentru a contracara pierderile financiare, Reading va trebui să renunțe la cei mai buni jucători, printre care și Pușcaș.

"Aș minți dacă aș spune că posibilitatea pierderii unor jucători cheie în vară nu mă preocupă. Știu că dacă vor fi oferte interesante pentru cei mai buni jucători, aceștia vor pleca. Sper doar ca Nigel Howe (n.r. chief executive la Reading) să îmi pună la dispoziție un lot valoros pentru stagiunea viitoare, cu ajutorul căruia să ne îndeplinim obiectivele", a spus Bowen pentru sursa citată.

Reading a avut un sezon modest, fiind în prezent abia pe locul 15 în Championship. Din fericire, echipa nu are emoții mari în privința retrogradării, fiind cu 7 puncte deasupra zonei "nisipurilor mișcătoare".

4,8 milioane de euro este cota de piață a lui Pușcaș, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de. El e al doilea cel mai bine cotat jucător al echipei, după fundașul central Liam Moore (5,5 milioane de euro).

Liga

Bartomeu a răbufnit la adresa rivalilor de la Real Madrid: "Este favorizată mereu aceeaşi echipă"

ACUM O ORĂ
Serie A

Juventus își face Dream Team! Jucătorul de 50 de milioane de euro, ca și transferat lângă Ronaldo

ACUM 2 ORE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol