Cel mai dificil adversar al României din grupa J a preliminariilor este Germania, însă vârful lui Reading, George Pușcaș, este încrezător în șansele tricolorilor dar și în perspectivele sale de a marca împotriva lui Manuel Neuer.
"Aștept cu nerăbdare convocarea, dar până atunci trebuie să fiu sută la sută concentrat la Reading pentru a veni în formă maximă la națională. Ar însemna enorm pentru mine să marchez cu Germania, dar nu doar golul ar însemna mult, ar fi extraordinar dacă am reuși să scoatem puncte cu Germania. Sper din tot sufletul să facem o partidă mare cu ei, ar fi extraordinar pentru România", a declarat Pușcaș pentru AS.ro.
"Sunt refăcut sută la sută, sper sa joc din ce în ce mai mult, să îmi ajut echipa de club în acest final de campionat și sa îmi aduc contribuția la succesele echipei nationale", a adăugat el.
UEFA Europa Conference League
CFR Cluj, ce victorie la Praga! Scuffet și Rangelo Janga aduc toate punctele în Gruia
ACUM 18 MINUTE

George Pușcaș, revenire cu gol pentru Reading

George Pușcaș a reușit primul său gol în 2021, primul de la revenirea după accidentarea care l-a ținut departe de teren din noiembrie 2020. Internaționalul nostru a jucat tot meciul și a arătat excelent din punct de vedere fizic, după o absență atât de îndelungată.
Pușcaș a fost lăudat după meci și de antrenorul celor de la Reading.
"George s-a întors după lunga accidentare, care a avut nevoie de o operație, și nu a fost foarte bun doar ca urmare a golului marcat. A muncit foarte mult pe teren, e capabil să joace 90 de minute. Ne oferă opțiuni în atac și ne dă voie să fim mai creativi în fața porții. Am fost foarte bucuros să îl văd jucând astfel, cum sunt foarte bucuros și pentru Lucas Joao (n.r. cel care i-a pasat decisiv românului), care a dat dovadă de altruism", a spus la final Veljko Paunovic, managerul lui Reading.
UEFA Europa Conference League
Declarație stranie a unui jucător de la FCSB, după 0-5 cu Silkeborg: "Am pregătit bine meciul"
ACUM 35 MINUTE
UEFA Europa Conference League
Târnovanu nu a apărat niciun șut contra lui Silkeborg! Reacția portarului de la FCSB după meci
ACUM O ORĂ