După Europeanul U21, Pușcaș a fost unul dintre cei mai doriți români, iar decizia lui de a merge în Championship, la Reading, a surprins pe mulți.
Reading se zbate în mediocritate în actuala stagiune, deși ambițiile erau mari, iar obiectivul a devenit salvarea de la retrogradare. În acest context, Pep Clotet, antrenorul lui Birmingham, vrea să îl oferteze din nou pe român, anunță www.birminghammail.co.uk.
Scopul clubului este promovarea în Premier League, însă acest lucru nu se poate produce cu actualul lot de jucători al lui Birmingham. Cei trei atacanți ai echipei au înscris în total 8 goluri în actuala stagiune, mult prea puțin pentru o formație cu ambiții mari.
Championship
"O mare dezamăgire!" Dezvăluirea unui jurnalist englez: ce planuri are Reading cu George Pușcaș
06/01/2022 LA 10:41
Sursa citată notează că Pușcaș se luptă cu Dwight Gayle, atacantul lui Newcastle, pentru un transfer la Birmingham, însă sunt șanse mai mari ca românul să fie cel ales. Asta pentru că un fotbalist de Premier League va fi mult mai dificil de adus, chiar dacă Gayle nu evoluează decât foarte rar pentru "coțofene". De notat că Birmingham a fost foarte aproape de a-l transfera pe român și în vară, însă acesta a ales atunci Reading. Formație unde s-a adaptat destul de bine, dar care nu are obiective îndrăznețe.

George Pușcaș, cel mai bun fotbalist al României

George Pușcaș a fost desemnat, la începutul lunii, cel mai bun fotbalist la Gala Fotbalului Românesc.
Evoluțiile de la naționala U21 a României au contribuit decisiv la premiul primit de Pușcaș, care a fost desemnat și cel mai bun atacant.
La premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului au fost nominalizați Ionuţ Radu, Claudiu Keşeru şi Ciprian Deac.
Premiul i-a fost înmânat vârfului lui Reading de către Mircea Lucescu. "Mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine. Este o onoare pentru mine, voi munci şi mai mult. Sunt foarte onorat să primesc un asemenea premiu de la un asemenea personaj al României", a spus Pușcaș. Lucescu i-a transmis și lui un mesaj lui Pușcaș: "Îi doresc lui George un parcurs cât mai lung în Premier League. Vreau să-l văd transferând performanţa de acolo echipei naţionale. Este doar un pas într-o carieră plină de satisfacţii şi reuşite".
Championship
O nouă ironie la adresa lui George Pușcaș! Ce bornă impresionantă a atins la Reading
12/12/2021 LA 13:08
Championship
George Pușcaș va fi coleg la Reading cu un atacant pe care Liverpool a plătit 41 de milioane de €
15/11/2021 LA 20:30