Faptul că România este co-organizatoare la EURO 2020 a reprezentat pentru fanii fotbalului din țara noastră să simtă pe viu emoția unor meciuri de cel ami înalt nivel. Așa s-a întâmplat și cu o parte dintre copiii de la Academia FC Nana Juniors, deținută de cunoscutul Nana Falemi, fost jucător în Liga 1.
Cei 3 puști Tahia, Dudu, și Lulu, cei doi din urmă fiind gemeni, au fost foarte entuziaști la aflarea veștii că vor putea fi prezenți în tribune la un turneu final. Aceștia au simțit pe propria piele atmosfera magică a unui campionat european. Iată impresiile acestora.
Premier League
Eveniment rar pe un stadion de fotbal. Meci din Premier League, întrerupt din cauza unei drone!
ACUM 32 MINUTE
https://i.eurosport.com/2021/06/24/3160120.jpg
Dudu a fost jovial, el fiind un copil foarte vesel de fel, s-a simțit în largul lui pe stadion. A făcut și cateva observații referitoare la meci și anume că macedonenii au ales arma contra-atacului, având în vedere că ucrainieni aveau un ușor avanataj al calitații jucătorilor.
Fratele său geaman, Lulu, a fost foarte atent la meci, parcă descosea fiecare fază a partidei, căutaâd să învețe cât mai multe de la fotbaliștii care joacă la cel mai inalt nivel.

Copiii de la Academia lui Nana Falemi au trăit pe viu meciul Ucraina - Macedonia de Nord

Tahia, de asemenea, a fost foarte atentă la toate fazele jocului. Tahia fiind o jucătoare ce contribuie considerabil la faza de atac și de creație, a avut multe de invatat. Pe lângă joc și evenimentele acestuia, copii au apreciat atmosfera făcută de fanii ucraineni, în pofida faptului ca erau numeric inferiori fanilor nord-macedoneni.
Parinții, de asemnea, au apreciat atmosfera de pe Natonal Arena creată de către fanii celor 2 echipe. Aceștia s-au bucurat și de faptul că meciul a fost plin de evenimente, de la goluri, la penalty-uri si decizii VAR. Una peste alta, meciul a oferit o seară foarte plăcută pentru micii fani neutri.
Pe lângă ceea ce a au avut de oferit jucătorii pe teren, copii s-au bucurat și de întâlnirea cu fanii ucraineni, unii dintre aceștia fiind imbrăcați în haine populare specifice regiunii din care provin.
https://i.eurosport.com/2021/06/24/3160119.jpg
Fotbal
Golul marcat de Rashford în ultimul minut al duelului cu West Ham! Reușita, extrem de controversată
ACUM O ORĂ
Fotbal
Jamie Carragher a dezvăluit mesajul inedit pe care i l-a trimis Messi: "M-a făcut măgar"
ACUM O ORĂ