Enes Sali este un jucător de mare perspectivă pentru fotbalul românesc, căruia Gică Hagi îi oferă deja multă încredere la Farul Constanța.
Jucătorul U16 a marcat ieri în partida Farul – Academica Clinceni (scor 5-0). La vârsta de 15 ani, 6 luni și 21 de zile a devenit cel mai tânăr marcator din istorie în Liga 1.

Enes Sali: "Mie îmi place cel mai mult să driblez şi mă bucur că am reuşit să dau gol în această manieră"

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 18 MINUTE
Jucătorul a declarat într-un interviu publicat pe pagina oficială de YouTube a clubului constănţean că peste 5-10 ani se vede într-un campionat foarte puternic. Ambiții lui sunt la cel mai înalt nivel:
https://i.eurosport.com/2021/09/13/3218141.png
"Ieri a fost o experienţă foarte frumoasă când am intrat pe teren... m-au susţinut şi suporterii aşa că am intrat cu curaj. Ştiam că o să dau gol. Mie îmi place cel mai mult să driblez şi mă bucur că am reuşit să dau gol în această manieră. Colegii m-au felicitat după meci în vestiar, m-am simţit foarte bine. Peste 5-10 ani mă văd într-un campionat foarte puternic, jucând la un nivel foarte mare. Marile mele visuri sunt să câştig Champions League şi un trofeu cu echipa naţională, iar la nivel individual să câştig Balonul de Aur", a declarat tânărul fotbalist.

Enes Sali: "Acum simt că am mai multă încredere în mine"

Enes Sali a marcat al cincilea gol al formaţiei Farul Constanţa și i l-a dedicat antrenorului său Gheorghe Hagi. "Îi mulţumesc domnului Hagi pentru tot ce mi-a oferit. Mi-a dat această şansă să debutez în acest campionat la echipa mare. Domnului Hagi îi dedic acest gol, precum şi familiei mele. Acum simt că am mai multă încredere în mine, dar ştiu că trebuie să uit golul ăsta. A trecut, nu mai contează, de acum trebuie să muncesc în continuare şi să dau alte goluri".
Născut în Canada, la Toronto, Enes Sali a jucat la echipa la Woodbridge Strikers, un club canadian de fotbal semi-profesionist cu sediul în Ontario. El a evoluat acolo până la vârsta de 11 ani, când la un turneu internațional, acesta a fost remarcat de Barcelona. Scouterii catalanilor nu au stat pe gânduri, iar Sali a ajuns într-un final la La Masia, dar după un an petrecut acolo, Barcelona a întâmpinat probleme cu FIFA și nu a mai putut continua să formeze tinerele talente recrutate.

Gol fabulos marcat de Enes Sali în meciul România U16 - Moldova U16 2-0

În acel moment, tatăl lui Enes Sali a decis să-și aducă băiatul în România după o discuție purtată cu Gheorghe Hagi, care a fost de-a dreptul vrăjit când l-a urmărit jucând pe puștiul de 15 ani. Sali, însoțit în România doar de tatăl său, familia lui rămânând în Canada, a debutat la naționala U16 în martie contra Serbiei. A fost cel mai bun jucător de pe teren.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Omrani, eroare impardonabilă! Motivul pentru care ratează prima convocare la naționala Algeriei
ACUM 3 ORE