Villareal a încheiat deja o săptămână de antrenamente, toți jucătorii de la prima echipă fiind prezenți alături de câteva întăriri de la echipa a doua. Ideea este ca clubul să aibă variante pentru toate pozițiile, pentru a se pregăti în caz de posibile accidentări. Antrenorul Javi Calleja dorește să îi integreze astfel pe tineri la prima echipă și să îi motiveze.
Printre cei selectați de Calleja să se alăture primei echipe în această săptămână se numără și mijlocașul român Andrei Rațiu, de 21 de ani. Jurnaliștii de la AS au numai cuvinte de laudă pentru Rațiu.
”Andrei este unul dintre cei mai promițători jucători din acest grup, calitățile sale făcând ca el să se afle pe radarul mai multor echipe importante. Multe cluburi deja au contactat Villareal iar printre echipele interesate se află și Real Madrid sau Deportivo Alaves. Rațiu a jucat pentru naționala U21 a României și are câteva meciuri deja și la prima echipă de la Villareal”, scriu cei de la AS.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM O ORĂ
Sezonul trecut Rațiu a jucat în Europa League împotriva Valenciei dar a fost convocat la meciuri importante precum cele cu Celta sau Barcelona. În acest sezon, Rațiu are patru apariții pentru club și 21 pentru Villareal B, echipa a doua a clubului.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 2 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 2 ORE