Înaintea Campionatului European, atunci când Luis Enrique a anunțat lotul convocat pentru turneul final, Sergio Ramos a fost marele absent al ibericilor. Decizia lui Enrique a fost controversată, iar foarte multă lume în Spania l-a criticat pentru faptul că fostul căpitan al celor de la Real Madrid, ajuns în această vară la Paris Saint-Germain, nu a făcut parte din lotul spaniolilor la EURO 2020.
Chiar și în ciuda absenței lui Ramos, dar și a unui început nu tocmai convingător al turneului, Spania a ajuns până în semifinalele turneului final, acolo unde a fost eliminată la loviturile de departajare de Italia, naționala care a câștigat în cele din urmă competiția.
Carlos Puyol, fostul căpitan al Barcelonei și apropiat al lui Luis Enrique, a atras atenția asupra faptului că Luis Enrique nu a primit scuze după ce a fost acuzat că nu l-a convocat pe fundașul spaniol: "Îl cunosc de foarte mult timp și știu că dacă ar fi fost cinci jucători de la Real Madrid de convocat la națională, i-ar fi luat pe toți. Îmi aduc aminte cum a fost criticat că nu l-a luat pe Sergio Ramos la Campionatul European, dar Sergio nici astăzi nu joacă. Îi doresc lui Sergio să revină cât mai repede, dar nu am văzut încă să îi ceară scuze lui Enrique după ce a fost criticat", a spus fostul căpitan al Barcelonei, potrivit Mundo Deportivo.
Cupa Mondială FIFA
Germania e OUT, dar Neuer a rămas în istorie! Record greu de egalat stabilit de portarul neamț
ACUM 8 ORE

Sergio Ramos încă nu a debutat pentru Paris Saint-Germain

După ce s-a despărțit de Real Madrid la finalul sezonului trecut și a rămas liber de contract, fundașul de 35 de ani a semnat în această cu Paris Saint-Germain. Sergio Ramos a fost doar unul dintre marile transferuri reușite de parizieni, dar acesta a rămas singura achiziție care nu și-a făcut încă debutul pentru vicecampioana sezonului trecut din Ligue 1.
Potrivit presei din Spania, președintele clubului, Naser Al-Khelaifi, și-a pierdut răbdarea cu fundașul spaniol, care nu și-a făcut debutul pentru echipa de pe Parc des Princes. El Nacional scrie că parizienii se gândesc să îl vândă în iarnă pe jucătorul venit liber de contract în această vară, deoarece are un salariu foarte mare, 10 milioane de euro pe sezon. Astfel, Sergio Ramos pare să fie o mutare neinspirată pentru cei de la PSG, care așteaptă în continuare ca spaniolul să își facă debutul.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Reacția genială a presei din Spania după finalul de coșmar din grupa E: "Danke, Havertz!
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
El este românul care a fost aproape de lovitura vieții la Cupa Mondială! Cotă fabuloasă de 20.000
ACUM 8 ORE