Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou caz Eriksen în fotbalul internațional! Un jucător, resuscitat pe teren! Meciul a fost oprit

Nicu Savin

Actualizat 08/01/2022 la 20:48 GMT+2

Un episod similar cu cel care l-a avut în prim plan pe Christian Eriksen, la EURO 2020, s-a petrecut în partida dintre Al-Rayyan și Al-Wakrah, în prima ligă din Qatar. Un jucător al oaspeților s-a prăbușit pe gazon și a fost resuscitat minute în șir, starea sa fiind acum stabilă. Partida a fost însă întreruptă, coechipierii fotbalistului în cauză refuzând să continue jocul.

Ousmane Coulibaly, aproape de tragedie (Sursa foto: Twitter)

Credit imagine: Eurosport

Partida din prima ligă qatareză dintre Al-Rayyan, formație antrenată de Laurent Blanc, și Al-Wakrah a adus în prim plan un episod dramatic, care seamănă izbitor cu episodul nefericit care l-a avut în prim plan pe Christian Eriksen, la EURO 2020.
Conform Marca, Ousmane Coulibaly, jucătorul echipei vizitatoare, a avut convulsii la finalul primei reprize și a fost imediat tratat de paramedici care au fost nevoiți să-l resusciteze minute în șir, chiar pe gazon.
O bună perioadă de timp, starea fotbalistului era necunoscută, iar pe fețele fotbaliștilor se putea citi îngrijorarea. Arbitrul partidei a decis să pună capăt mai repede primei reprize, în timp ce medicii încercau să-l salveze pe jucător.
Citește și:

Ousmane Coulibaly a trăit o dramă asemănătoare cu cea a lui Eriksen

La scurt timp s-a anunțat că starea fotbalistului este stabilă, intervenția medicilor având efect pozitiv. Ofițerul de presă al oaspeților a confirmat pentru televiziunea qatareză că inima fotbalistului s-a oprit înainte ca acesta să fie resuscitat.
Jucătorii celor de la Al-Wakrah i-au transmis însă arbitrului că nu doresc să continue partida, astfel că aceasta a fost întreruptă înainte de startul reprizei secunde. Scorul era 1-0 pentru gazde, golul lui Khalilzadeh fiind marcat din pasa lui James Rodriguez, cel mai important jucător al celor de la Al-Rayyan.
Ousmane Coulibaly este un fundaș central de 32 de ani născut în Franța, care a jucat de 26 de ori pentru naționala statului Mali, având origini din țara africană, alături de care a participat la 4 ediții de Cupa Africii. Acesta a început fotbalul la Guingamp, dar a debutat în fotbalul mare la Brest, unde a jucat între 2009 și 2014. Ulterior s-a transferat în Grecia, jucând doi ani la Platania și 3 la Panathinaikos, înainte să plece la actuala echipă, în 2019.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo