Partida din prima ligă qatareză dintre Al-Rayyan, formație antrenată de Laurent Blanc, și Al-Wakrah a adus în prim plan un episod dramatic, care seamănă izbitor cu episodul nefericit care l-a avut în prim plan pe Christian Eriksen, la EURO 2020.
Conform Marca, Ousmane Coulibaly, jucătorul echipei vizitatoare, a avut convulsii la finalul primei reprize și a fost imediat tratat de paramedici care au fost nevoiți să-l resusciteze minute în șir, chiar pe gazon.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 6 MINUTE
O bună perioadă de timp, starea fotbalistului era necunoscută, iar pe fețele fotbaliștilor se putea citi îngrijorarea. Arbitrul partidei a decis să pună capăt mai repede primei reprize, în timp ce medicii încercau să-l salveze pe jucător.
Citește și:

Ousmane Coulibaly a trăit o dramă asemănătoare cu cea a lui Eriksen

La scurt timp s-a anunțat că starea fotbalistului este stabilă, intervenția medicilor având efect pozitiv. Ofițerul de presă al oaspeților a confirmat pentru televiziunea qatareză că inima fotbalistului s-a oprit înainte ca acesta să fie resuscitat.
Jucătorii celor de la Al-Wakrah i-au transmis însă arbitrului că nu doresc să continue partida, astfel că aceasta a fost întreruptă înainte de startul reprizei secunde. Scorul era 1-0 pentru gazde, golul lui Khalilzadeh fiind marcat din pasa lui James Rodriguez, cel mai important jucător al celor de la Al-Rayyan.
Ousmane Coulibaly este un fundaș central de 32 de ani născut în Franța, care a jucat de 26 de ori pentru naționala statului Mali, având origini din țara africană, alături de care a participat la 4 ediții de Cupa Africii. Acesta a început fotbalul la Guingamp, dar a debutat în fotbalul mare la Brest, unde a jucat între 2009 și 2014. Ulterior s-a transferat în Grecia, jucând doi ani la Platania și 3 la Panathinaikos, înainte să plece la actuala echipă, în 2019.
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM 2 ORE
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 2 ORE