Partida câștigată de Ajax în deplasare cu Den Haag, scor 4-2, a marcat și revenirea pe teren a lui Quincy Promes, cel care a petrecut câteva zile în arest, pentru o presupusă înjunghiere a unei rude. Promes a intrat la pauză în meciul cu Den Haag, iar la finalul partidei a oferit primele declarații despre întreg scandalul în care a fost implicat în ultima perioadă.
"A fost un șoc pentru toată lumea, dar mă bucur că am fost eliberat atât de repede.Sunt la fel de șocat ca și restul lumii. Este ceva din viața mea privată și nu pot spune mai multe despre asta.", a declarat Fromes pentru Fox Sport.

Quincy Promes: "Ceea ce s-a întâmplat s-a întâmplat"

Fotbal
Ten Hag, final de eră la Ajax. El este antrenorul desemnat să îi ducă mai departe munca la Amsterdam
12/05/2022 LA 09:06
Atacantul oladez a adăugat că a avut mereu sprijinul clubului și al colegilor: "Acum sunt liber și cred că asta spune totul. Este frumos că întregul club mă susține: nu numai Erik ten Hag (antrenorul lui Ajax), ci și colegii mei, de exemplu. E bine că oamenii cred în mine, asta mă ajută foarte mult. Nu vreau să mai risipesc energie pe probleme periferice. Este o situație dificilă pentru toată lumea, dar trebuie să privim spre viitor. Ceea ce s-a întâmplat s-a întâmplat."
Promes a ajuns la Ajax în 2019, de la Sevilla, "lăncierii" plătind în schimbul său suma de 15 milioane de €. Înainte de a ajunge la Sevilla, olandezul de 28 de ani a mai evoluat un sezon pentru Twente și 4 sezoane pentru Spartak Moscova. În această stagiune, atacantul a marcat de 5 ori pentru Ajax, în cele 13 partide în care a jucat în Eredivisie.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 00:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.

"Loving Maradona" - un documentar eveniment despre viața marelui Diego, doar pe Eurosport

Bundesliga
Bayern a rezolvat primul transfer pentru sezonul 2022/23! Sportivul a efectuat deja vizita medicală
06/05/2022 LA 12:01
Bundesliga
Cine e fotbalistul care trebuie să-l facă uitat pe Lewandowski! Bayern i-a găsit înlocuitor
26/04/2022 LA 11:51