După ce Mazzu a fost înlocuit pe banca lui Genk, se părea că soarele şi-a întors faţa spre Hagi Jr, în condiţiile în care noul tehnician, Hannes Wolf, e cunoscut drept un antrenor care mizează foarte mult pe tineri.

Ianis Hagi vrea să fie împrumutat

Dar Ianis evoluează şi mai puţin decât în mandatul precedentului antrenor, iar răbdarea lui e întinsă la maximum. Hagi Jr ştie că nu poate să progreseze fără a evolua şi, potrivit presei din Belgia e extrem de interesat de un împrumut, în timpul perioadei de mercato din iarnă. Probabil că singura variantă reală pentru tânărul fotbalist e Viitorul, acolo unde ar avea postul de titular asigurat şi ar primi din nou încredere, după o perioadă extrem de dificilă.
Fotbal
UEFA amenință Sporting Lisabona cu excluderea din competițiile europene pentru trei ani
ACUM 7 MINUTE
"Fiul fostului mare jucător Gheorghe Hagi are trei goluri şi trei assisturi pentru Genk, dar nu are un loc de titular asigurat. Răbdarea sa s-a epuizat treptat. Ianis vrea să evolueze constant, în caz contrar şi-ar dori un împrumut. Ianis crede că merită mai multe minute de joc, altfel nu va avea ocazia să se dezvolte aşa cum îşi doreşte", notează voetbalbelgie.be.
Potrivit sursei citate, Ianis a prins doar 35% din minutele echipei sale, în campionat.
Ianis a fost cumpărat de Genk în vara acestui an cu 4 milioane de euro de la Viitorul Constanța. Pentru Ianis este a doua echipă din străinătate, după eșecul de la Fiorentina.
Hagi Jr mai are contract cu Genk până în iunie 2024, dar belgienii nu par să ia în calcul să îl transfere definitiv la altă formaţie. Totuşi, varianta unui împrumut stă în picioare, mai ales dacă Hannes Wolf nu îl va vedea o soluţie pe termen scurt şi mediu.
Fotbal
Georginio Wijnaldum, dornic să revină în Premier League. De ce nu mai vrea să continue la PSG
ACUM 34 MINUTE
Fotbal
Fotbalul nu mai este cel mai urmărit sport din România! Ce a detronat "sportul rege"
ACUM 44 MINUTE