Radamel Falcao și-a redescoperit bucuria golului la Istanbul. Columbianul de 34 de ani a marcat de 10 ori în 20 de partide jucate în tricoul lui Galatasaray pentru care a semnat pe un an în vara trecută.
Turcii îl plătesc cu 5 milioane de euro pe an, dar această sumă nu reprezintă o problemă pentru Al Hilal. Echipa lui Răzvan Lucescu este în căutare de un atacant cu nume, iar Radamel Falcao este primul pe lista miliardarilor saudiți.
Fotbal
Răzvan Lucescu, verdict dur despre fotbalul din România: "Asta e cea mai mare problemă"
29/12/2021 LA 18:59

Salariu uriaș în Arabia Saudită

Impresarul lui Falcao a dezvăluit în ziarul spaniol As că Al Hilal i-a propus columbianului un salariu dublu față de ce încasează la Galata, adică 10 milioane pe an. Falcao va rămâne liber de contract în vară și nu vrea să continue în Turcia, unde situația economică este instabilă.

Golgheter pur sânge

Radamel Falcao a fost mereu un atacant foarte apreciat. Adus la 23 de ani în Europa de FC Porto a avut mai mereu o relație specială cu România. La Porto a cucerit Europa League alături de Săpunaru în 2011. Un an mai tîrziu, Falcao a fost starul finalei Europa League câștigate de Atletico Madrid la București. Columbainul s-a luptat cu Florin Andone în ultimul sezon pentru postul de titular la Galatasaray. Radamel Falcao este cel mai bun marcator din istoria naționaldei Colmubiei și este omul care deține recordul de goluri într-un sezon de Europa League.

Cholo Simeone și Radamel Falcao 2012

Credit imagine: Getty Images

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Fotbal
"Burleanu a venit după mine la Kiev!" Mircea și Răzvan Lucescu au spus "NU" naționalei României
23/12/2021 LA 19:03
UEFA Europa Conference League
Echipele lui Mitriță și Stanciu continuă în Conference League! Toate rezultatele din ultima etapă
09/12/2021 LA 21:59