De dubla cu Suedia și Spania va depinde în mare măsură viitorul lui Contra pe banca tricolorilor. Dacă nu va obține calificarea la Euro, foarte probabil tehnicianul va fi demis, presiunea pe Burleanu fiind una foarte mare. Dacă se va întâmpla ca "Guriță" să plece, Rădoi vede un singur nume potrivit pentru a reconstrui naționala: Dan Petrescu.
Tehnicianul campioanei are o carieră impresionantă, iar în actualul sezon a arătat încă o dată ce înseamnă mâna unui antrenor de top la o echipă. Plecată cu ultima șansă într-o grupă infernală, cu Lazio, Celtic și Rennes, CFR e la un punct distanță de a obține calificarea matematică în primăvara europeană.
"Dan Petrescu e cel mai îndreptățit să fie viitorul selecționer, din punctul meu de vedere", a spus Mirel Rădoi, care e însă convins că, pentru a fi selecționer, "Super Dan" trebuie să își încheie socotelile cu CFR. FRF nu va accepta ca antrenorul să conducă în paralel cele două echipa. "E foarte greu pentru Federație să accepte ca Dan Petrescu să antreneze în paralel și CFR-ul, și naționala", a mai spus Rădoi.
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
ACUM 18 ORE

Rădoi crede că Olăroiu ar fi varianta ideală

Selecționerul de la U21 nu se simte încă pregătit să facă pasul spre naționala mare. După experiența nefericită de la FCSB, Mirel Rădoi a înțeles că are nevoie să crească și nu vrea să ardă etapele. În schimb, dacă postul de antrenor al naționalei ar depinde de el, fostul căpitan din Ghencea l-ar alege fără să stea pe gânduri pe Cosmin Olăroiu, cel care a reușit cea mai mare performanță la nivel de club în istoria modernă a României: semifinala Cupei UEFA, în 2006.
"Pe mine nu mă interesează deocamdată postul de selecționer. Pentru mine, cel mai indicat ar fi să vină Olăroiu, dar nu cred că se pune problema", a mai punctat Rădoi.
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a răbufnit după Rapid – CS U Craiova 2-2: "Nu stau să mă rog de nimeni!"
13/11/2022 LA 06:21