”Dacă era cazul, o făceam și la tineret și o voi face și la naționala mare. În momentul în care simt că nu pot să îmi mai aduc contribuția, nici eu nici staff-ul meu, la îmbunătățirea jocului, la progresul jucătorilor, la imaginea echipei, atunci nu voi ezita, indiferent că e vorba despre o partidă sau zece”, a declarat Rădoi pentru Gazeta Sporturilor.
Întrebat dacă meciurile din Liga Națiunilor îl vor ajuta pentru partida cu Islanda, Rădoi a precizat: ”Sincer, aș fi vrut să jucăm în septembrie cu Islanda. Să fie prima partidă. Acum așa s-a decis, nu avem ce face, însă asta mi-aș fi dorit. De ce? Pentru că eu sunt un antrenor nou, pot apărea jucători noi și să implementăm un alt sistem de joc față de ce jucase Cosmin. Ar fi fost multe necunoscute pentru Islanda. Așa, noi urmând să abordăm foarte serios meciurile din Liga Națiunilor, nu vom mai avea mari secrete pentru islandezi.”
Rădoi este foarte clar privind viitorul săi: ”După expirarea actualului contract, vreau să preiau o echipă de club. Am anunțat conducerea FRF că ultima prezență va fi la Campionatul Mondial din 2022. Ei trebuie să înceapă cu ceva timp înainte deja să caute și să gândească ce urmează pentru națională din acel moment”.
Premier League
Rafa Benitez nu este de acord cu comparațiile între echipa sa de la Liverpool și cea din prezent
ACUM 2 ORE
Întrebat dacă jucătorii trebuie să evolueze un anumit număr de meciuri la echipa de club pentru a fi convocați, selecționerul a afirmat: ”Da, deși pot apărea și cazuri izolate, maximum 2-3 din lot, care să nu aibă meciuri și totuși să fie chemați. Nu vrem să creăm foarte multe precedente, pentru că după aceea vor fi mai mulți care vor avea pretenția să fie selecționați, deși nu joacă la club. Sunt însă multe criterii pe care le avem. Unul este ca la ultimele 5 partide înainte de convocare să fi jucat un număr minim de minute”.

Programul naționalei

4 septembrie: România - Irlanda de Nord (Liga Națiunilor)
7 septembrie: Austria - România (Liga Națiunilor)
8 octombrie: Islanda - România ( baraj pentru Euro 2020)
11 octombrie: Norvegia - România (Liga Națiunilor)
14 octombrie: România - Austria (Liga Națiunilor)
12 noiembrie: Bulgaria/Ungaria - România (baraj pentru EURO 2020 - dacă trecem de Islanda)
15 noiembrie: România - Norvegia (Liga Națiunilor)
18 noiembrie: Irlanda de Nord - România (Liga Națiunilor)
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM 2 ORE