Rădoi a debutat cu o remiză și o victorie la cârma naționalei României și i-a urcat pe "tricolori" pe primul loc în grupa din Liga Națiunilor. Deși se află abia la începutul aventurii sale la cârma naționalei, Rădoi n-a ezitat să vorbească despre posibilul său succesor.
Rădoi consideră că Adrian Mutu, actualul selecționer al României U21, ar trebui să-l înlocuiască la prima reprezentativă, când va fi pregătit. Rădoi crede în acest ciclu pe care l-a urmat și el: mai întâi la naționala de tineret, apoi la naționala mare.
În același timp, Rădoi are mare încredere că Mutu va reuși să ducă România U21 la Campionatul European de tineret.
Premier League
Dezbatere aprinsă în Anglia, după ce Cristiano Ronaldo nu a fost titularizat în meciul cu Chelsea
ACUM O ORĂ

Rădoi: "Mutu ar trebui să fie următorul selecționer"

Mai mult, selecționerul naționalei mari crede că "tricolorii mici" vor repeta parcursul extraordinar din vara anului 2019, când au ajuns până în semifinalele competiței, sub comanda lui.
"Munca mea ar trebui continuată de Adi Mutu la echipa națională. Face o treabă foarte bună, chiar dacă el lucrează puțin diferit la nivel de posesie, dar ca nivel de rezultate o face foarte bine. N-am nicio grijă că nu ne vom califica din nou la EURO, ba cred că va reuși să ajungă cel puțin la performanța noastră.
Da, eu cred că Mutu ar trebui să fie următorul selecționer. Ăsta este circuitul. Apar generații foarte bune cu această regulă U21, dar care au nevoie de 2-3 ani. Cu o prezență la EURO, la Jocurile Olimpice, e clar că circuitul se va închide către echipa mare și că și antrenorul trebuie să facă pasul cu ei, pentru că el îi știe cel mai bine.", a spus Mirel Rădoi, pentru Pro X.
Adrian Mutu a obținut două victorii la începutul lunii, pe banca naționalei de tineret. Mai întâi, "tricolorii mici" au câștigat pe terenul Finlandei, 3-1, apoi s-au impus cu 3-0 în Malta. România U21 se află pe locul 2 în grupa de calificare de la Campionatul European de tineret, la 3 puncte în spatele Danemarcei, pe care o va întâlni în ultima rundă.
Pentru Mirel Rădoi și naționala mare urmează meciul din semifinalele barajului pentru Euro, de pe terenul Islandei, programat pe 8 octombrie (ora 21:45). Dacă vor trece de nordici, "tricolorii" vor evolua în finala barajului cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, pe 12 noiembrie.
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM O ORĂ
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM 2 ORE