Cu Rădoi pe banca tehnică, "tricolorii" au ratat calificarea la Campionatul European, după înfrângerea cu 1-2 de pe terenul Islandei, în semifinalele barajului. Apoi, România a pierdut fără drept de apel, scor 0-4, în fața Norvegiei, în Liga Națiunilor.
La finalul meciului cu Norvegia, Rădoi a declarat că prioritatea naționalei, pentru meciul cu Austria (miercuri, ora 21:45) va fi să nu încaseze multe goluri.
Toate aceste elemente au generat o serie de critici îndreptate către Rădoi. În presă a fost adusă în discuție inclusiv posibila demitere a tânărului selecționer și chiar a apărut o listă cu 4 antrenori care l-ar putea înlocui.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 11 MINUTE
Răzvan Burleanu, președintele FRF, a pus capăt tuturor zvonurilor, discuțiilor și ipotezelor, asigurând că Mirel Rădoi va rămâne la cârma naționalei și după aceste rezultate slabe.

Răzvan Burleanu: "Mirel Rădoi va continua la naționala României!"

Burleanu a declarat că, deși "luna octombrie a fost dezastruoasă" pentru naționala României, Rădoi merită în continuare susținerea Federației.
"Dacă ne uităm la luna septembrie, a fost o lună bună pentru ambele naționale. În schimb, luna octombrie a fost dezastruoasă la echipa mare (n.r. - mare și U21). Este o dezamăgire uriașă în rândul tuturor celor implicați.
Staff-ul are toată încrederea noastră și vom continua cu acest staff! Am discutat cu el și avem nevoie de timp ca să reconstruim această echipă. Am simțit că Rădoi vrea să rămână. Nu m-a deranjat declarația lui legată de meciul cu Austria. Oricine ar fi declarat același lucru.
După fiecare eșec, este clar că președintele Federației este vinovat! Dacă e să ne referim la decizia de a-l susține pe Rădoi, nu am niciun regret! Va fi un antrenor mare al României!
Am încredere în continuare în el, în ciuda ratării calificării la Euro. Este un antrenor tânăr și dedicat, care a reprezentat un exemplu anul trecut, la Campionatul European de tineret. Sunt sigur că va avea capacitatea să-i remonteze pe jucători.
Obiectivul? Să ne clasăm cât mai bine în Liga Națiunilor, ca să avem șanse mai mari la calificările pentru Mondiale. Și cred că ne vom califica la Mondial, sunt optimist!", a spus Răzvan Burleanu, prezent la meciul dintre România U21 și Malta U21.
Următorul meci al naționalei României, cu Mirel Rădoi pe banca tehnică, va avea loc mâine (ora 21:45), livetext pe Eurosport.ro. "Tricolorii" vor întâlni Austria, în etapa a 4-a din Liga Națiunilor. În meciul tur, România s-a impus cu 3-2 în deplasare.

Premier League, etapa a 5-a

Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
ACUM O ORĂ
Fotbal
Vicepreședintele Surinamului a debutat, la 60 de ani, în Concacaf League. Are 50 de copii
ACUM O ORĂ