Autoritățile sanitare din Norvegia au transmis că orice deplasare a echipei naționale reprezintă un risc.
Scandinavii trebuiau să aterizeze la București astăzi, la ora 15:10, însă avionul acestora nu a mai decolat. Federația Norvegiană așteaptă o decizie definitivă după recomandarea Ministerului Sănătății și a amânat decolarea zborului spre București, deși oficialii sunt conștienți de consecințe.
În tot acest timp, naționala României a continuat pregătirile pentru partida din Liga Națiunilor. Mirel Rădoi a participat la conferința de presă, unde a vorbit despre situația din vestiarul naționalei.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM O ORĂ

Rădoi, înainte de România - Norvegia: "A sosit momentul revanșei!"

Selecționerul a recunoscut că, dacă l-ar avea la dispoziție pe jucătorul Mirel Rădoi la meciul cu Norvegia, l-ar folosi pe postul de mijlocaș defensiv, ci nu fundaș central, acolo unde "tricolorii" par să aibă anumite probleme:
"Cred că, în momentul de față, dacă aș găsi un jucător de profilul meu l-aș folosi pe postul de mijlocas defensiv.
Pe mine mă interesează modul în care am pregătit meciul, strategia, iar jucătorii ar trebui sa ințeleagă același lcuru, indiferent de problemele Norvegiei. Ei pot alinia oricând un prim "11" extrem de valoros.
Am analizat greșelile din finalul meciului cu Belarus și am reglat lucrurile cu jucătorii. Acele greșeli pot veni pe diverși factori. Sperăm ca la meciul cu Norvegia să nu comitem aceleași greșeli. Adversarul este mult mai valoros și aceste erori ne pot costa mult mai mult.
Cred că este momentul revanșei! Așa percep eu meciul și asta o să le transmit și băieților. Nu ne-ar strica cele 3 puncte. Cel mai bine ar fi ca meciul să se dispute, ca să ne putem compara cu Norvegia. Să vedem care este diferența dintre cele două naționale."

Rădoi știe cum îl pot opri "tricolorii" pe uriașul Haaland

Rădoi a fost întrebat și despre starul Norvegiei, Erling Haaland. Selecționerul a declarat că "tricolorii" și-au pregătit un plan pentru a-l anihila pe uriașul atacant:
"Haaland este un jucător foarte valoros. Am identificat zonele în care atacă. Haaland atacă în ultime treime, dar e periculos și în zona a doua. Jucătorii vor avea toate datele pentru a-l putea bloca. Dar, la fel de bine, apar și alți doi jucători în acea zonă, Sorloth sau Joshua King. De asemenea, Odeegard poate să apară cu pase foarte bune, mai ales dacă ne va prinde pe noi cu apărarea avansată."
În final, Rădoi a fost întrebat dacă ultimele două meciuri, cu Norvegia și Austria, pot fi privite ca jocuri amicale:
"Schemele le facem la antrenament, nu la meci. Nu putem vorbi de experimente, trebuie să ne adaptăm la situația actuală. Nu putem vorbi de meciuri amicale.
Încercăm să le dăm jucătorilor încredere ca să intre pe teren cu atitudine pozitivă. Ne dorim să abordeze la fel toate meciurle, indiferent de competiție. Sunt unele aspecte pe care le putem îmbunătăți, dar cea mai importantă este mentalitatea.
Nu vom schimba principiile de joc din ultimele meciuri, indiferent de sistemul și jucătorii folosiți."
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 3 ORE