România a făcut doar 0-0 în Irlanda de Nord. Selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, a fost nemulțumit de faptul că jucătorii naționalei au intrat în jocul nord-irlandezilor.
"Nu cred că a fost un meci foarte reușit, ne așteptam la această agresivitate. Am spus că vom întâmpina probleme și din cauza terenului. Au fost jucători aflați la început de drum la naționala de tineret, asta mă bucură, la fel și atitudinea, determinarea. Am intrat din păcate în jocul lor. Era clar jocul cum va decurge de la început până la final, ne-am temut și de libertatea pe care o să le-o va da și arbitrajul, dar acum nu vom vorbi despre arbitraj. Punctul acesta poate fi decisiv pentru că am jucat pe un teren dificil și cu un om în minus pe final, așa că putem spune că e un punct câștigat.
Orice echipă care va juca aici va avea probleme. Era clar că trebuia să continuăm a doua repriză așa cum am terminat-o pe prima. Am intrat în jocul lor de uzură, a venit și eliminarea, dar puteam să dăm lovitura pe final.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
Important e să facem jocul nostru. La nivelul acesta jucătorii nu sunt obișnuiți cu acest nivel de agresivitate. Suntem pe locul 2 și suntem în grafic. Cu siguranță ne-am fi dorit o victorie pentru că eram cel mai bun loc 2. Este un an bun până la urmă.
(Despre Spania - România) Când întâlnești una dintre cele mai bune echipe din lume cu 6 jucători sub 21, era clar că nu e ușor. Din punctul meu de vedere s-a grăbit, la acest baraj s-a ajuns datorită muncii lui Cosmin Contra. Dacă el consideră că poate obține calificarea la Euro, atunci sper să se răzgândească, el știe cel mai bine jucătorii.
Nu cred că este momentul să discutăm în acest moment despre naționala mare pentru că sunt multe lucruri care trebuie clarificate" a spus Mirel Rădoi la Pro X.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi, optimist înainte de duelul cu Macedonia de Nord! "Avem speranțe la locul 2!"
07/09/2021 LA 16:44