România a făcut doar 0-0 în Irlanda de Nord. Selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, a fost nemulțumit de faptul că jucătorii naționalei au intrat în jocul nord-irlandezilor.
"Nu cred că a fost un meci foarte reușit, ne așteptam la această agresivitate. Am spus că vom întâmpina probleme și din cauza terenului. Au fost jucători aflați la început de drum la naționala de tineret, asta mă bucură, la fel și atitudinea, determinarea. Am intrat din păcate în jocul lor. Era clar jocul cum va decurge de la început până la final, ne-am temut și de libertatea pe care o să le-o va da și arbitrajul, dar acum nu vom vorbi despre arbitraj. Punctul acesta poate fi decisiv pentru că am jucat pe un teren dificil și cu un om în minus pe final, așa că putem spune că e un punct câștigat.
Orice echipă care va juca aici va avea probleme. Era clar că trebuia să continuăm a doua repriză așa cum am terminat-o pe prima. Am intrat în jocul lor de uzură, a venit și eliminarea, dar puteam să dăm lovitura pe final.
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41
Important e să facem jocul nostru. La nivelul acesta jucătorii nu sunt obișnuiți cu acest nivel de agresivitate. Suntem pe locul 2 și suntem în grafic. Cu siguranță ne-am fi dorit o victorie pentru că eram cel mai bun loc 2. Este un an bun până la urmă.
(Despre Spania - România) Când întâlnești una dintre cele mai bune echipe din lume cu 6 jucători sub 21, era clar că nu e ușor. Din punctul meu de vedere s-a grăbit, la acest baraj s-a ajuns datorită muncii lui Cosmin Contra. Dacă el consideră că poate obține calificarea la Euro, atunci sper să se răzgândească, el știe cel mai bine jucătorii.
Nu cred că este momentul să discutăm în acest moment despre naționala mare pentru că sunt multe lucruri care trebuie clarificate" a spus Mirel Rădoi la Pro X.
Fotbal
"Am trecut clasa!" Ce notă și-a dat Mirel Rădoi după mandatul de la naționala României
26/12/2021 LA 09:02
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43