La finalul partidei de la Ploiești, Mirel Rădoi a fost întrebat despre zvonurile că ar putea ajunge pe banca Universității Craiova, după o posibilă despărțire de naționala României.
Selecționerul a evitat să ofere detalii despre acest subiect, spunând că nu ar fi corect nici pentru Craiova, nici pentru FRF. În același timp, Rădoi le-a transmis jurnaliștilor că îi lasă în continuare să speculeze, așa cum au făcut-o și în ultimele zile:
"Deocamdată sunt la națională și vorbesc doar despre națională. Nu ar fi corect nici pentru Craiova, nici pentru FRF. Chiar dacă existau oferte, oricum nu v-aș fi putut spune. Nu mă interesează în momentul de față alte echipe. Vom vedea la fiecare partidă unde mă veți găsi. Vă las pe voi să speculați, văd că deja ați scris unde voi pleca.", a spus Rădoi, pentru Pro X.
Premier League
Lovitură dură pentru cluburile din Anglia! Legea care va afecta serios bugetele din Premier League
ACUM 21 MINUTE

România s-a impus împotriva Belarusului, într-un meci cu 8 goluri

Naționala României a deschis scorul în minutul 11, când Bogdan Mitrea a reluat cu capul în plasă centrarea expediată de Răzvan Marin. A fost primul gol înscris de Mitrea pentru "tricolori", la vârsta de 33 de ani.
Pușcaș a fost faultat în careu de Naumov peste 7 minute, iar Răzvan Marin a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri. Nedelcearu a înscris, la rândul său, primul său gol la națională în minutul 31, când a fost lăsat în poziție ideală de devierea lui Mogoș. Fundașul a reluat în plasă din 6 metri.
Pușcaș a stabilit scorul pauzei, 4-0, în minutul 44, ajungând la golul cu numărul 8 pentru naționala României. Nedelcearu a bifat "dubla" în minutul 55, după ce portarul bielorușilor a deviat imprecis mingea șutată de Florin Tănase.
La scorul de 5-0 pentru "tricolori", Mirel Rădoi a efectuat 3 schimbări, iar jocul României s-a destabilizat ușor. Oaspeții au apelat și ei la 3 modificări, reușind apoi să înscrie de 3 ori, prin Kendysh (min. 63), Bakhar (min. 80) și Klimovich (min. 90+2). La scorul de 5-2, în minutul 83, David Lazar a apărat un penalty executat de Yablonski.
S-a încheiat 5-3 pentru România, care acum se pregătește pentru meciurile cu Norvegia și Irlanda de Nord, din Liga Națiunilor.
Eredivisie
Gol fantastic cu călcâiul în Olanda
ACUM 23 MINUTE
Fotbal
Spaniolii au o propunere surpriză pentru câștigătorul Balonului de Aur
ACUM 30 MINUTE