Radu Drăgușin se simte excelent la Juventus, sub comanda lui Andrea Pirlo și alături de nume răsunătoare precum Cristiano Ronaldo, Gianluigi Buffon și Giorgio Chiellini. La numai 19 ani, fundașul român a bifat deja 4 apariții la prima echipă a lui Juventus, dintre care una în UEFA Champions League. Acum, Drăgușin ar urma să devină una dintre opțiunile principale ale lui Andrea Pirlo.
Anunţul a fost făcut chiar de jurnaliştii de la Gazetta dello Sport. Aceştia au transmis că Radu Drăguşin va reprezenta pentru Pirlo singura opţiune viabilă în defensiva bianconerilor. Bonucci şi Chiellini sunt accidentaţi, iar Danilo este suspendat după ce a primit al 5-lea cartonaş galben cu Crotone. Dacă se va impune, Drăgușin va deveni asul din mâneca lui Pirlo la campioana Italiei.

Radu Drăgușin, asul din mâneca lui Pirlo. Anunțul Gazzetta dello Sport

Serie A
Cristiano Ronaldo, impresarul lui Drăgușin? Portughezul a vrut să-i faciliteze un transfer
31/12/2021 LA 06:17
"Soluția firească este titularizarea lui Radu Drăgușin, fundaşul central născut în 2002 şi adus de la U22 la prima echipă. Românul a debutat deja atât în Cupa Italiei, în Liga Campionilor cu Dinamo Kiev și, pentru un minut, cu Genoa, în Serie A. În aceste zile el îşi poate da acordul pentru reînnoirea pe cinci ani a contractului care expiră în iunie. Drăguşin are mulți pretendenți deja la ușă", se anunţă în sursa citată.
Contractul actual al lui Drăgușin expiră în vară, dar conducătorii lui Juventus sunt conștienți de potențialul uriaș al fundașului de 19 ani. Din acest motiv, italienii sunt pregătiți să-l "lege" până în 2026, timp în care românul ar putea deveni o piesă importantă în "puzzle-ul" lui Pirlo. Negocierile dintre cele două părți s-au prelungit din cauza faptului că fundaşul României U21 a cerut asigurări că va rămâne în lotul echipei de seniori şi că i se va da şansa să joace.Drăgușin a fost folosit într-un singur meci în Serie A, chiar dacă s-a aflat de multe ori în lotul lui Juventus.
Serie A
Drăgușin, încă o dată printre cei mai buni de la Sampdoria! Ce notă a primit după meciul cu Lazio
06/12/2021 LA 07:08
Fotbal
România U21 joacă un amical cu Italia! Cum arată lotul convocat de Florin Bratu
03/11/2021 LA 11:32