”Să recunoaștem..Marin a fost foarte slab, foarte slab! Se mişcă bine, am avut întotdeauna sentimentul că poate mult mai mult. Dar nu are încredere deloc în el, în ce poate el să facă pe teren. Cum joacă mingea… parcă e daltonist”, a declarat van der Vaart.
Răzvan Marin, cel care s-a format la Viitorul lui Gică Hagi și a trecut și pe la Standard Liege, a fost schimbat la pauză în amicalul jucat de Ajax cu Wolfsberger în Austria. Evoluția sa a lăsat de dorit.

Rafael van der Vaart vede și partea pozitivă

Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
ACUM 32 MINUTE
”Nu vreau să spun o prostie deja, însă eu continui să cred că poate mai mult și că poate juca titular într-un viitor la noi la club. Era probabil cel mai bun de la Standard Liege. Ajungând la Ajax, e ca şi cum şi-ar spune – parcă nu sunt suficient de bun – . Nu ai voie să pierzi mingea pe postul lui la Ajax. Nu e posibil. Dacă îi vezi cursele, avansările, şutul bun… Acela este el cu adevărat”, a declarat Van der Vaart, cel care a jucat la cluburi precum Real Madrid, Tottenham, Ajax şi PSV.
De-a lungul carierei, Marin a mai evoluat pentru Viitorul și Standard Liege. Mijlocașul de 23 de ani a adunat și 21 de selecții la echipa națională, unde selecționerul Mirel Rădoi îl consideră în continuare o alternativă, în ciuda faptului că tânărul jucător n-a prins foarte multe minute în tricoul lui Ajax.
Liga
Ansu Fati nu l-a uitat! Cine este omul pe care l-a îmbrățișat după primul gol marcat la revenire
ACUM O ORĂ
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
ACUM 2 ORE